Négy liter húslevesbe hány Rákóczi túróst tegyek, hogy az ízek kellőképpen kibontakozzanak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 18:42
11/21 Ágica Márkusné válasza:
Ha te eszed még akkor akármennyit.👅
13/21 A kérdező kommentje:
Na visszajöttem a gyomormosásból. Igen, finom volt.
2021. márc. 4. 21:47
14/21 anonim válasza:
Te meg akarod sütni a fluor tomit? 😭😭😭
15/21 anonim válasza:
Te Rákóczi túrost szoktál belerakni??? Azt csak Dobos tortával szabad, mert a túró elrontja a hús omlósságát.
16/21 anonim válasza:
Hát én álltalában unikornist szoktam bele rakni. De gondolom neked az most nincs készleten. De szerintem rakj bele minimum 12 db. Ha kicsit kevésnek látod akkor önts bele pálinkát
17/21 anonim válasza:
A Rákóczi túróst inkább mindig add nekem, mert szeretem, nem úgy, mint a húslevest. Azt nem csipázom. Rakjál abba inkább vaddisznósajtot, vagy hupikék törpikét.
18/21 Wadmalac válasza:
Ötöt, dupla tescós szatyorban.
Facán megmelegíti.
19/21 anonim válasza:
Literenként egyet, és edzés után idd meg. Csak még azt nem tudom, a shakerben hogy fog viselkedni a rákóczi túrós:)
20/21 anonim válasza:
Nagyon keveseset, csak annyit tegyél bele, amennyi mazsola van egy térdkalácsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!