Gyengéd érintés? Az együttlét öröme? Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap vettem 10 db Sága füstölt virslit....
És nem tudom,hogy hogyan kell megsütni vagy megfőzni:S
Mert a reklámban azt mondták,hogy gyengéd érintés kell hozzá,és az együttlétnek örülni kell:S
De nem tudom,hogy hogyan kell a Sága virsliket úgy megérinteni,hogy jól essen nekik:S
Félek,hogy nem leszek elég gyengéd a virslikhez és csak kidobtam feleslegesen rá a pénzt:S
Segítsetek!
Egy kétségbeesett 18 éves lány......
:D
2010. aug. 17. 20:49
11/52 anonim válasza:
A hűtőbe ne tedd! Gyorsan vedd ki őket, még lehűlnek, nem tudnak majd kellően ellazulni, és oda a gyengédség =/
12/52 A kérdező kommentje:
úristen:S
de ha nem ott lennének,megromolnának.....
Mit tegyek?:S
2010. aug. 17. 21:24
13/52 anonim válasza:
Hát.... nem más edd meg nyersen xD
14/52 A kérdező kommentje:
Nyersen?:S
De úgy még éretlenek:D
2010. aug. 17. 21:36
15/52 anonim válasza:
Nagyon vigyázz! Múltkor nem voltam elég gyengéd velük... Ne tudd meg mi lett belőle :S De jól vagyok, a bal szememre már kezdek látni...
16/52 A kérdező kommentje:
ennyire veszélyesek?:'(
pedig olyan ártatlannak látszanak:(
kis huncutok:D
2010. aug. 17. 22:00
17/52 anonim válasza:
Igen, igen, a helyedben nem azért aggódnák, hogy kárba megy a pénzed... Ha nem veszel részt egy külön virslitanfolyamon bajok lehetnek... Ne játssz az életeddel! Inkább tedd fel őket vaterára, hátha egy virsliprofi megveszi, és megszabadulsz az átoktól
18/52 A kérdező kommentje:
Hoppá:(...
De annyira megszerettem őket...
Nem tudod hol találhatok ilyen virslitanfolyamot?:D
2010. aug. 17. 22:05
19/52 anonim válasza:
Akár én is kezelhetnélek, de több hónapig tart... Sajnos addigra a virslik megromlanak... Romlott virslikkel pedig nem érdemes packázni!!
20/52 A kérdező kommentje:
:(
Igen...gondolom..
Ingyenes a tanfolyam?:D
2010. aug. 17. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!