Gyengéd érintés? Az együttlét öröme? Hogyan kell?
Sziasztok!
Tegnap vettem 10 db Sága füstölt virslit....
És nem tudom,hogy hogyan kell megsütni vagy megfőzni:S
Mert a reklámban azt mondták,hogy gyengéd érintés kell hozzá,és az együttlétnek örülni kell:S
De nem tudom,hogy hogyan kell a Sága virsliket úgy megérinteni,hogy jól essen nekik:S
Félek,hogy nem leszek elég gyengéd a virslikhez és csak kidobtam feleslegesen rá a pénzt:S
Segítsetek!
Egy kétségbeesett 18 éves lány......
:D
:D:D:DD:D:
ez most komooly? :D:D:D
Halálosan komoly...
Nem viccelek:D
:(
senki nem ad tanácsot:(
Így mi legyen a virslikkel?:S
Főzni: teszel fel egy lábas vizet főni (tudod: meggyújtod alatta a gázt) és amikor fő a víz, belerakod a virsliket :D aztán amikor puha, akkor kiveszed, aztán kezdődhet az 'együttlét' :D megfogsz egy virslit, lassan, gyengéden, nehogy megsérüljön, a szádhoz emeled, leharapsz egy darabot belőle, majd a fogaiddal elkezded rágni, közben a nyelveddel is simized a szádban lévő darabot, majd lassan lenyeled...
remélem segítettem :D
Azta mindenit :O:O :D vicces Lány vagy :P:D
Ezt nemhiszem el XD
mikróóó vagy esetleg forralj vizet és tedd bele XD
Hallod:Egy kétségbeesett 18 éves lány... képzelem :D:D
Köszi,hogy segítettél:D
De majd óvatosan és gyengéden próbálom megenni a virsliket,mert csak gyengéden szeretik:S
És ha megsütném a virsliket?
mikró:S
az nem jó:(
szétdurranak:S
és a virslik nem szeretik ilyen keményen:S
te itt nevetsz rajtunk...
a szegény virslik meg állnak a hütőben és várják a gyengéd érintésemet:S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!