Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki ő? lehet paróka, szobafestő...

Ki ő? lehet paróka, szobafestő pemzli, egyujjas kifordított bundakesztyű vagy papucs orrán pamutbojt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:29
 1/8 Mr. Idegen ***** válasza:
41%
pom pom, hülye gyerek
2010. aug. 17. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Picúr, meeeeg váááááárhatlaaaaaak???? Hümmmmmm ???
2010. aug. 17. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Na még ki olyan hülyegyerek,hogy megnézi a kedvenc részem Gombóc Artúrral?:D

[link]

2010. aug. 17. 19:40
 4/8 Mr. Idegen ***** válasza:
de az nagyobb hülye gyerek aki a neten keresi meg a videót
2010. aug. 17. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismertek?

Hohó! Igazából senki nem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakom: ha akarom, olyan vagyok, mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy szobafestő pemszli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök az ágon, egy szép hosszú ágon fehehehel, meg lehehehel, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...

2010. aug. 17. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor hülye gyerek vagyok,nem baaaj,jó hülye gyereknek lenni,de te ezt sajnos nem tapasztalhatod meg mivel te biztosan nem vagy az(sajnálhatod):D

Azért remélem megnézted:)

2010. aug. 17. 20:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia picur,hova rohansz?

Iskolába,de egyáltalán nem rohanok.

El kísérhetlek?

Háát jó,elkísérhetsz.

2010. aug. 17. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy multifunkciós állati eredetű szőrökkel kibélelt mesterséges anyagokat nem tartalmazó kiváló minőségű egyujjas bundakesztyű, amit ha kifordítasz lehet szobafestő pemzli, ha eléggé erőlködsz és ráhúzod a fejedre akkor paróka, ed ha kicsit átszabod akkor papucs orrán található bojtot is faraghatsz belőle. Ez az én tippem, ugye nekem van igazam? xD
2010. aug. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!