Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek is retardáltnak...

Szerintetek is retardáltnak néznek az új nemzetikonzultációban?

Figyelt kérdés

Szerintetek is retardáltnak néznek az új nemzetikonzultációban?

Mondjuk a többinél is ez volt az érzésem. Meg úgy is az elemzőknek és a járványügyeseknek, virológusoknak kéne dönteni ilyen kérdésekben az új mutációk miatt.

Vagy ne itt retardálkodjak? XD

2021. febr. 18. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Ez a nemzeti konzultáció az előzőekhez képest még normálisnak is mondható. Még csodálkoztam is a kérdéseken. Lehet, hogy vették az üzenetet, hogy nem kellene hülyére venni a jónépet és változtattak.

Már csak az kéne, hogy a többi fontos kérdésben, a döntések előtt is kikérjék a véleményeket.

2021. febr. 18. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:

1# Mondjuk egy fokkal igen.

Mikor x meg nem nevezett helyről (Eu vétókor) 900 millió hitelt felvesznek az emberek megkérdezése nélkül, most meg a vakcináról is kérdeznek.

2021. febr. 18. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne tegyünk már úgy, mintha tisztifőorvos asszony annyival jobban ismerné a mutációk hatását, mint Jóska bácsi Ököritófülpösről. Összevissza hozzák a döntéseket politikai alapon, és aztán nyavalyognak, hogy bármi más döntést hoznak, akkor 10-szer annyi ember halt volna meg. Ezt a munkát sorsolással választott emberek is el tudnák látni ugyanígy ha nem jobban.
2021. febr. 18. 15:40
 4/7 Metionin ***** válasza:
A többiben is annak néznek. Bezzeg kifejtőset nem mernek küldeni :D
2021. febr. 18. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:

-Szerintetek is retardáltnak néznek az új nemzetikonzultációban?

Igen.

-úgy is az elemzőknek és a járványügyeseknek, virológusoknak kéne dönteni ilyen kérdésekben.

Azok döntenek, Müller, Győrfi, Szlávik, Rusvai (állítólag :) orvos végzettségűek.

Eredmény? 1 éve tartó lezárások és szigorítások alatt is már a 3. hullám van itt.

Noa akkoor Szerintetek is retardáltnak néznek az új nemzetikonzultációban?

Áh, dehogy...

2021. febr. 18. 17:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja és itt a 3. Hullám és pont most akarnak nemzeti konzultálni a nyitásról.

Tudom, hogy nem vagyok ideólógiailag túlképzett ehhez.

(Nehéz dolga van most a kormánynak. Az absztrakt helyzett miatt tettem a Humor részbe, már aki érti az iróniát.)

2021. febr. 19. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy itt van a 3. hullám, vagy csak riogatnak, hogy fogadd el a kínai oltást. Az adatokból nem igazán olvasható ki.

Meg Orbánék kampánykormányzást végeznek, az egésznek a célja, hogy mondhassák, hogy a nép akart nyitni, ezzel elhárítva magukról a felelősséget. (Speciel én nem is fogom őket felelősnek tartani, ha a nyitás miatt akár kicsit megnő a halálozás.)

2021. febr. 19. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!