Egyre rosszabb a helyzet :S (? )
A lényeg :
Lány vagyok de még kis 18-on aluli csitri, így anyuékkal lakom :S Kicsitth emóssh isshh vokkh... enyém a világ és nem a tied! Apu gazdag mer ő a sukár ! Shoppingolok egész nap, szexi vagyok és gyönyörű. A minap ülök a nappaliban, lábamon a laptop, kezemben a black berry, éppen írnám az sms-est a dzsigoló pasimnak a másik raj pasinak meg írok msn-en, amikor kapcsolnám be a fali plazma tv-t :S Hát nem eltűnt a távirányító ? Nemsoká kezdődik a barik közt és így lemaradok róla :S ( az én szobámban nem kényelmes a kanapé :( ) Segítsetek, hogyan kapcsolhatnám így be a tv-t ? :S / egy elkeseredett lány/
Barik közt xDxDxD
Amugy szőke vagy?
Na mind1, lényeg: a plazma tv-ken is szokott lenni gomb vagy nem? Tudod ott oldalt...
Szőke ? ahh miazhogy ?
Apci csint nekem kicsi fodrász szalont :)
Cukcsi vagyok a hosszú szőke hajcsimmal :P
az emósoknak nem fekete hajuk van?...
amúgy ez egy szörnyű probléma...velem is előszokott fordulni...ilyenkor behozok egy bödön fagyit...egy halom zsepit...leülök a sötét tévé elé és kisírom a lelkemet..;((...erre nincs ésszerű megoldás...ez olyan ...szörnyű Dx
Utolsó vagyok
Jaaahh érteem *.*...hát...egy szőke hajú emóst én is megnéznék :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!