Melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
A Jóban rosszban, vagy a barátok közt?2010. júl. 27. 13:50
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem nézem, csak a bemutatókból meg újságból tudom mi van. Amugy sztem a Jóban rosszban, mert abba már olyan irreális dolgok vannak, hogy hihetetlen, az Anyátok köztben meg azért próbálnak a reálitás talaján maradni, már amennyire lehet.
2/6 anonim válasza:
a jóban rosszban, a barátok köztöt szoktam nézni azt szeretem, de a jóban rosszbantól sírva tudnék fakadni...XD
3/6 anonim válasza:
Szerintem egyformán rossz mindkettő...ennyi!Ez az én véleményem!
4/6 anonim válasza:
A jóban rosszban borzalams.A Bkt nagyon szeretem
5/6 anonim válasza:
mind2t ugyan úgy készítik azaz a forgatókönyv kis cetlikre van vágva,berakva 1 kalapba, minden rész előtt kivesznek belőle 1 marékkal és sorbateszik véletlenszerűen, aztán felveszik 1 újraírható DVD-re amit utána törölnek és jöhet a kövi nagyszerű rész... szal ugyan olyan SZAROK!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!