Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Amikor a bárkába mentek sorba...

Amikor a bárkába mentek sorba az állatok, hogy nem falatoztak a ragadozók?

Figyelt kérdés

2021. febr. 5. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es, honnan tudod, hogy nem?
2021. febr. 5. 20:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10#

Aha ok, ezek szerint minden faxsag ami benne van csak pelda beszed. Mond ezt akkor a papoknak/lelkeszeknek, akik azt mondjak, szo szerint kell venni ezeket, mert ez Isten igeje, es ugy vagyon minden ahogy leirtak.

Egyhazi suliba jartam, epp eleg s*art lenyomtak a torkunkon, ismerek epp eleg keresztenyt is, akik szoszerint veszik a Bibliat. Attol mert te normalis vagy, a legtobb kereszteny nem. :)

2021. febr. 5. 20:54
 13/19 anonim válasza:
100%

11: honnan tudod, hogy igen? Én teremtettem amúgy az Univerzumot, benne téged is! Meg tudod cáfolni?

12: én amennyire tudom, ezt egyedül a Kálvinisták nyomják, hogy szó szerint kell venni a Bibliát. Lehet, hogy rosszul tudom, de szerinted akkor melyik a nagyobb ökörség, az, hogy egyetlen emberpártól származunk (így mind vérfertőzésből lettünk), vagy az, hogy Noé egy űrhajós volt?

2021. febr. 5. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Noé története egy példabeszéd, ahogyan a Biblia és kb. a legtöbb szentkönyv, NEM történelem"

Nos: ebben tévedsz.

Már megtalálták, honnan származik.

Volt olyan vidék, ahol a gyakori árvizek idején szurkos (kófer) NÁD tutajon mentették a gazdák a HASZON állataikat. Fenn is maradt ilyen.

Ebből van ez a legenda.

2021. febr. 5. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
A paszuly hogy tudott az égig nőni? A válasz ugyanaz mint erre a kérdésre.
2021. febr. 6. 00:09
 16/19 anonim válasza:
29%
14: igen, a Hold állítólag közelebb volt akkor a Földhöz, ez okozott árvizet. És? Attól, hogy van történelmi alapja még nem lesz igaz szó szerint a legenda, ugye? Vagy szerinted vámpírok is léteznek, mert Báthory Erzsébet sok legenda szerint az volt?
2021. febr. 6. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Ezt honnan szeded?

Árvíz mindig volt valahol.

Kicsit kisebb, mint amiről a legenda mesél.

Viszont tényleg volt egy hatalmas is, a Földközi-tengeren, ami 100 méteres szintemelkedéssel járt.

Azért ez már elég komoly.

Nézz utána.

A legendáknak általában van 𝐕𝐀𝐋𝐀𝐌𝐈𝐋𝐘𝐄𝐍 alapja.

2021. febr. 6. 00:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt is olvastam, hogy minden rosszról a zsidók tehetnek. Persze ez csak legenda.
2021. febr. 6. 00:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
De. Csak Noé megbeszélte velük, hogy ideiglenesen legyenek vegetáriánusok.
2021. febr. 6. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!