Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy szüzen essek teherbe, mint Szűz Mária?!

Figyelt kérdés

Én akarok lenni a következő megváltó anyja. A normális válaszokat előre is köszönöm :)

28/L

2021. febr. 5. 16:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki akar Jezuska2;keresztanyja lenni dobjon egy pm-et :)
2021. febr. 5. 19:45
 12/21 anonim válasza:
0%
mikor lefekszel hagyd nyitva az ablakod ha egy csillag erosen fénylel akkor nézz fel az égre és kivánd azt hogy holnapra gyógyuljak meg ebből az idióta agyikapacitásombol te elmaradott szar kupac te vagy a Madagaszkár meséből Melmem Sztetoszkóppal ő is azt hiszi Orvos na te is így vársz a csodára de a helyedben inkább struccnak válnék és bedugnám a fejem a homokba na ha ezt csinálod biztos terhes leszel de nem magadnak ha nm másoknak mert annyi eszed nincs mint egy gram molylepkének na cső
2021. febr. 7. 07:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Jolvan hülyegyerek, most aztán megmondtad a tuti 😁
2021. febr. 7. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
40%

Hát sajnos ennek nincs esélye.

Habár Mária is egy egyszerű asszony volt. Szóval kitudja? De legközelebb a Megváltó a világ vége előtt jön el. Azt még nem biztos, hogy megéljük!

2021. febr. 7. 18:46
 15/21 anonim válasza:
100%
Hát ha már nem vagy szűz, nem nagyon érdemes próbálkozni...
2021. febr. 8. 09:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjuk. Kösz a válaszokat 😊
2021. febr. 9. 17:25
 17/21 anonim válasza:

Kicsit későn válaszolok, nem tudom, megvan-e még ez a "hóbortod". Nem szeretnélek megbántani, vagy lehülyézni, de ez egy kissé furcsa kérdés volt számomra.

Na most, először is, Szűz Mária bűntelen volt, már akkor amikor megfogant Szent Anna (az édesanyja) méhében. Isten már akkor kiválasztotta őt. Mária az egyetlen ember, akit nem érintett az áteredő bűn, vagy ha úgy tetszik, az eredeti bűn, amit még Ádám és Éva követett el az Éden Kertben. Sejtésem szerint te már követtél el bűnt (úgy ahogy én is, vagy az összes többi ember aki él/élt/élni fog a világon, ugye Máriát kivéve) szóval kérlek ha még nem tetted, akkor verd ki a fejedből ezt a gondolatot.

2021. dec. 10. 16:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Milyen Szent Annaról beszélsz fogyatékos? Jézus volt a hasába XD
2022. jan. 12. 14:46
 19/21 anonim válasza:
Kedvesen, udvariasan szóltam hozzád úgy gondolom, nem esik jól, hogy fogyatékosnak hívsz. Kicsit értelmezni kéne a szöveget. A keresztény alapismeretek egyike szerintem, hogy tudod, Szent Anna Szűz Mária édesanyja volt. Lehet, hogy tudod, én úgy vettem ki a válaszodból, hogy nem. Lényeg, úgy értettem, hogy amikor Szent Anna méhében fogant meg Szűz Mária, Mária már akkor tiszta, vagyis bűntelen volt:) Remélem most sikerült úgy leírnom, hogy nem értelmezhető félre.
2022. jan. 18. 18:06
 20/21 anonim válasza:
Kicsi az esélye.
2022. nov. 15. 09:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!