Vajon mennyi pénzt kellene összegyűjtenem hozzá,hogy felépíthessek egy kicsike kis egyszerű házacskát?
Figyelt kérdés
2 szoba (1háló,1vendég),1 konyha,1 fürdőszoba (wc-vel),1 kicsi spájz,1 kis előszoba.A telek már megvan,arra nem kell költeni.2021. febr. 5. 05:28
21/30 anonim válasza:
Akkor gyűjtsél téglát. Mész az utcán és ha belebotlasz véletlenül egy téglába, akkor felveszed és hazaviszed. Ha elmész egy építkezés mellett és elkezded szidni a munkásokat, akkor ők is hozzád vágnak egy téglát. Lassan összegyűlik a házra való.
22/30 A kérdező kommentje:
21.:Nem kell keresni,van itt tőlünk pár száz a Zagyva mellett egy lebontott épület ahol csak úgy otthagyták őket,csomó eegész tégla van közte,meg van még arrébb is,van errefelé több olyan hely is ahonnan ellehet hozni.Itthon van pár zsák cement,tapéták újonnan,ripsz-ropsz és mire kitavaszodik már be is lehet költözni,a 2. szobát kiadom albérletbe.Nem jössz?Olcsón megszámítom!Ne siesd el,gondold át alaposan,van még 1 hónapod vagy 1,5.Jó lakótárs vagyok,erről papírom is van,egerek és patkányok írták alá,ha kiköltözöm,rájuk hagyom amiben most vagyok,ingyen,mert én ilyen jószívű vagyok.
2021. febr. 5. 15:25
23/30 anonim válasza:
22.: Zagyvaságot írtál. Mert írtad, hogy Zagyva. Már jártam arra kirándulni, amikor még kisnövésű voltam. Akkor mutattam apukámnak, hogy "Nézd apa, hattyúk!", erre ő leszidott, hogy "Noormális? Már hogy lenne a vízben hat tyúk? A tyúkok nem szeretnek úszni kérem!".
A beköltözési ajánlatot köszönöm, ha jó helyen épül fel, mondjuk Floridában, akkor meggondolom, de azért felvenném a kapcsolatot az egerekkel és a patkányokkal. Mert mi van, ha kényszerítetted őket a "Jó lakótárs igazolás" aláírásra? Vagy lefizetted őket sajttal? Tudod esetleg hívni őket a telefonhoz, ha odatelefonálok?
24/30 anonim válasza:
Kb 100 kisméretû egy négyzetméter. Szóval neked kell úgy 25.000-30.000 db.
Hajrá
25/30 A kérdező kommentje:
23.:Nem,nincs telefonjuk,megették,az enyémet is.Á,én nem nyomok el senkit,lefizetve se vannak.Haverja vagyok az összesnek,néha együtt szoktunk menni nőzni is.A ház az csodálatos lesz,esküszöm,ha akarod elnevezhetjük pl. Florida szállónak,minden meglesz mire ideérsz,csili-vili lesz minden.A házavató buli is óriási lesz,hívtam még 3 kutyát és ők is hoznak magukkal nőket,lesz itt eszem-iszom,dínom-dánom,az se baj ha annyira berúgunk,hogy utána felgyújtjuk az egészet a francba.Van még tégla ahonnan ez jött,te csak csinosítsd ki magad szépen,hogy tetszél a lányoknak,négylábúak,dehát a legjobb póz a kutyapóz.Na csumidázom a csacsogódat!
2021. febr. 5. 16:03
26/30 A kérdező kommentje:
24.:Á.ne foglalkozz azzal,van egy rollerem,eltolom rajta,ha ügyes vagyok egyszerre 10-et is fölbírok rá pakolni,bezony,még 10-et meg a hátamra kötözök.
2021. febr. 5. 16:06
28/30 A kérdező kommentje:
27.:Leálltam,mostmár kicsivel több mint 4 éve.
2021. febr. 5. 16:28
30/30 A kérdező kommentje:
29.:Sosincsen olyan,hogy valami késő.
2021. febr. 5. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!