Hogy tudnák megszabadulni a Lepontozódémontól?
nee, humorba tették!
pedig érdekelt volna, hogy hogy idézted meg...
Nehéz ügy. Én csak két módszert látok.
Egyik, hogy nem válaszolsz, csak kérdezel. Kérdést és kérdezői hozzászólást nem lehet pontozni. Sajnos, pedig annyi ökörség van, hogy kéne.
Másik, hogy mindenhova csak annyit írsz válasznak, hogy sör.
Az tutira hozza mindenhol az 50% felettit.
B sszus ezeknek az ezos modeiknak nincs humor érzéke, amúgy ez a kérdés ezután az oldal után fogant meg bennem aki nem tudja mi ez annak egy pillantást megér, én tegnap este amikor először végig futottam majd meghaltam a röhögéstöl
#16:
Nem tudok nekem az ezó egy nagyon jó humorforrás, főleg a kommentek szoktak zsenik lenni.
Mekkora poén lenne áttenni az egész ezót a humor alá, a legnagyobb trollság lenne :'). De hát ha egyszer oda való.
Ízlés kérdése, én a Mónika-show-tól is szenvedtem, nem röhögtem.
Mint a mai utódjain is.
Van az a mai műsor, ahol retardáltaknak tesznek fel kérdéseket, méghozzá olyanokat, ami a Legyen ön is milliomosban 50 forintért ment, aztán a celebek találgatnak, melyik hülyeségre fognak voksot tenni.
Szórakoztató műsornak van szánva, de én üvölteni tudnék.
Próbáljuk ki a fenti pontelméletemet.
Sör.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!