Miről beszélsz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 10:43
12/28 Ikszdé xD válasza:
Jaj Saten imádlak! Drágám, hol tartjuk azt esküvőt? És mikor? Amugy tévedek, hogy ma van a 18. szülinapod? Ha nem akkor boldog szülinapot neked!! <3
13/28 anonim válasza:
NNeee!! 18 évesen ilyen éretlen gyerek ez a Saten? Ne már!
14/28 anonim válasza:
Boldog szülinapot Saten amúgy nem a 19.van ma?
16/28 anonim válasza:
Jah köszönöm szépen ma lettem 19 :) Büszke vagyok magamra a szülinapi ajándékom egy jó nagy barackfa kiásása volt :D Úgy négy órát töltöttem vele reggel félmeztelenül csákányoztam! Aztán jó megizzadtam és tiszta sár voltam igazi szuper szexin néztem ki. És igen ilyen éretlen vagyok, egy jó nagy gyerek :D Hajrá Snorlax!
Az esküvőt? Hmmm... Békéscsaba?
17/28 Ikszdé xD válasza:
Boccs akkor 19 :D
Én jobb helyre gondoltam: Spanyolország <3
De drágám te döntesz, elvégre te vagy a férfi a háznál:D
Mit kérsz ebédre szivi? <3
18/28 anonim válasza:
Akkor már japán :) Mondjuk Tokió? Shinjuku? Ebédre mondjuk 1kg marhahúst, és hozzá rizst :3 az most nagyon jól esne. Egy kis fehérborral :)
19/28 anonim válasza:
Ja és a marhát sülve kérem drágám :P
20/28 Ikszdé xD válasza:
Akkor megyek máris sütni-főzni <3
Ja és sikerült meggyőzz...ok Tokióban házasodunk össze. Juhéééé xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!