Miről beszélsz a növényeidnek, hogy jobban nőjenek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem állatok, de mivel élőlények, és nincs külön növények kategória hát ide írom. Az sem utolsó szempont, hogy így a lap tetején van. :-)2010. jan. 9. 21:55
1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam nagyon beszélgetni, de azt már észrevettem, hogy ha ócska lelkiállapotban vagyok, akkor ők is elszontyolodnak. Voltam depressziós. Akkor el is pusztultak, bármennyire is öntöztem őket. Tehát légy vidám, alakítsd úgy a dolgokat, hogy jól érezd magad, és érzik a növényeid is. Egyébként télen nem nagyon nőnek a növények.
2/9 anonim válasza:
Álltólag a komolyzene és a heavi metal jön be nekik. Tv-ben láttam, több üvegházban kísérletezték ki :)Alternatív zenét nem szeretik, attól kidöglenek, ez meg tapasztalat nálunk :) De egyébként volt olyanbnőm, akinek az apja dumált a növényeihez, tisztogatta a leveleit minden nap vizes sziveccsal, meg dumált hozzájuk mindenfélét, dicsérgette őket, szeretettel gondozta. Valami ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Most komolyan miért nőne a beszédtől? Aki annyira szereti a növényeit hogy beszél is hozzájuk az törődik is velük és attól nő, nem a beszédtől.
4/9 anonim válasza:
Az utolsó igen kielégítő válasznak tűnik.
5/9 anonim válasza:
Hú ez jó téma! Amúgy pont a minap néztem a tv-ben hogy a növények éreznek, és gondolat olvasók! megérzik ha megütjük őket, és megérzik ha valami rosszra készülük! Ha kedvesen bánsz vele, és elmondod neki hogy milyen szép ha nöl ,meg úgy kezeled mint egy gyereket, szerintem gyorsabban nöl. Kedves szavak és gondolatok csodákra képesek!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Én konkrétan arra vagyok kíváncsi mit beszéltek egy növényhez?
Pl.: Jó reggelt növénykém, hogy vagy? Szereted a friss vizet, és a növényápolószert? :D
(Nem. Én nem beszélek a növényekhez és el sem tudom képzelni miről beszéltek nekik.)
2010. jan. 9. 23:18
7/9 anonim válasza:
A metszőollóval fenyegetem őket:D
8/9 anonim válasza:
Semmiről, én a skrizó énemmel töltöm el időm nagy részét:P
9/9 anonim válasza:
Én nem konkrétan a növényeimhez beszélek, hanem úgy az egész lakásomhoz. xD Mikor hazaérek, elmesélem a napomat, meg ami az eszembe jut. Mondjuk én állandóan beszélek, pl. vezetés közben az autóhoz is. Az ismerőseim szerint ez nem normális dolog. x) De én jól érzem magam tőle, és eddig se a növények, se a bútorok nem panaszkodtak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!