Valaki telefonbetyárkodott közületek?
pont ma láttalak annál a baromságos álmok kérdésnél :)
na amugy én nem de anyukám felhivta a keresztanyját kiskorában és mondta hogy meghozták a rendelést,a kinyithatós ajtajú hűtőszekrényt
Én még most, felnőttként is csinálom. Józsi barátomat szoktam megviccelni, de fogalma sincs, hogy én vagyok az. (Griffmadár Péter) :)
Fhuu, hát voltam táborozni Pusztulatfalván (mi csak így hívtuk) és valaki a sok f@sz meg káromkodás mellé felírt egy telefonszámot hát persze h felhívtuk. A srác nem emlékezett h ő írta volna, azt mondta h téves szám. Felhívtuk mégegyszer és az anyja vette fel, képzelhetitek😂😂
Amúgy abban a táborban volt az is h rossz hegyet mászunk meg de a hegytetőn vettük csak észre és az is amikor a bátorság próbán felvittek minket eső után egy randim hegyre és egyedül kellett lejönnünk zseblámpa nélkül😂😂
a tabletem anyámnak ismeretlent ir gondoltam beütöm a google forditoba ogy jó napot rátettem a tabletem a telefonra(ahova a google fordito volt)
és ugye meghallgattattam és nagyon megijedt meg csináltam hogy telekom néven irtam neki és ugye ismeretlen jön be de aztán elmondtam én vagyok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!