Köcsög Úr, Kieg Úr, Diplomata Úr és hasonló, MrEredeti-éktől származó telefonbetyárkodások közül melyek a kedvenceitek?
1. Nem tudom mi a címe, de ellopta a Bajszos telefonszámát. Ez hihetetlenül vicces!
2. Nem tudom mi a címe, de hombárfejű és bukósisakot árul
3. Nem tudom mi a címe, de egy álláskeresőnek őrizni kell a vadakat a kertvárosban. De ügyvéd úr, és mindenki hívja végül a szerencsétlent.
4. Köcsög úr. Azt se tudja hogy jobb- vagy ballábas a fenyőtalp.
Én nem tudom eldönteni, melyik legyen a kedvencem. :D
Ami nekem nagyon tetszik, az a robogós Gyula. Amikor fel kellene tölteni a motort (meg a sisakot) mert nem akarják azt rúgással indítani, mert az hogy néz ki, hogy összerugdalják a motort. :)
Meg aztán Gyula tanár úr említi, hogy szokott szerepelni valami helyi TV-ben, mire a betyárunk megkérdezi, hogy mit csinál a TV-ben, talán vetkőzik?
Aztán az utolsó hívásnál a tanár úr nincs otthon, aztán a betyár elárulja a feleségének, hogy az öreg mekkora piás, aki hullarészegen mutogatja, állandóan be van rúgva. Persze az asszony tagadja, mert hogy a férje még nem volt berúgva soha. :)
Beáta, Köcsög Úr, Enying, Takaró, Bioptron lámpa, Joseph-es videók.
Amúgy az összesen felsorolhatnám, mind nagyon jó.
Messze a legjobbak, sokkal jobb, mint a Belkovics féle szerencsétlenségek. Ő azt hiszi, hogy attól lesz jó egy átverés, ha trágárul beszél.
Ezek meg olyan történeteket találnak ki pillanatok alatt, hogy azt a kabaréműsorokban kellene mutogatni.
Nekem az idősebb, cigányosabb hangú a kedvencem kettőjük közül.
Ha meglátok a városban egy négert, egyből a Josephék jutnak az eszembe :)
Na meg a Házaspárék: azóta úgy képzelem, hogy minden ügyvéd alkesz. :) Megvan a lánc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!