Kutyám betöltötte a 18. évét. Hol vehetnék neki kutyagumit?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 13:35
1/12 anonim válasza:
Hhuhuuuu de vicces tecccik lenni.
2/12 A kérdező kommentje:
Ja kajakra nagyon lol vagyok ennyi idősen ikszdé
2021. jan. 12. 13:36
3/12 anonim válasza:
Én az alkohol miatt jobban félnék. Dugd el a vodkákat a családi széfbe, nehogy a detoxikálóba kerüljön a Bodri gyerek!
4/12 A kérdező kommentje:
4-es tisztelj, mert idős vagyok. Cserébe nem viszonzom.
2021. jan. 12. 13:39
5/12 anonim válasza:
Há’ a kutyagumiboltban. Ezek a GYIK-esek. Nyúlvese a nyúlveseboltban, kutyagumi a kutyagumiboltban csillámfaxláma pedig a csillámfaxlámaboltban van. De attól, hogy a kutyád betöltötte a 18-as IQ-t nem biztos hogy téged is beengednek.
6/12 anonim válasza:
4-es vagyok, elnézést,
Maga gyékényarcú
7/12 anonim válasza:
Kérdező, bármilyen idős is vagy, senkit nem érdekel, ellenben rendkívül gyékényarcú vagy.
8/12 anonim válasza:
Talán viccesnek hiszed, de egy 18 évet megélt kutya nem is olyan ritka, mint gondolnád.
Kutyagumit pedig küldök szívesen önköltségen is, van egy kisebb zsákkal, most szedtem össze, amit Karácsony óta lusta voltam...
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a sügér, de nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!