Harapott már meg zombi?
Ha igen, akkor mi lett a vége?
Nagyon fájt?
És volt rajtad éppen gázálarc?? XD
Szeretik a zombik a gázálarcot?
Tetszik nekik eme gyönyörű népviselet?
Nem tudott megharapni, mert fejbeszúrtam a kommandós késsel. A The Walking Deadból tanultam meg, hogy kell.
Gázmaszk nem volt rajtam, mert beadtam a mosodába.
A gázmaszk nálunk régi népviselet. A néptáncos kör mindig gázmaszkban tartja az előadásait a falu művelődési házában:
Én haraptam elsőként. Most itt sül a zombipecsenye a sütőben. Milyen köretet csináljak hozzá? Dintsztelt gázálarcot, vagy párolt pajszert?
Illik ehhez dízelt kínálni aperitifnek?
Pajzssalátát is tudsz sütni? :D
És a bombamártást szereted? 💣
Hmm, de régen ettem már rakott kardokat is! ⚔
Ne hülyéskedj, a pajzssaláta csak rántott sisakkal tálalható, azt meg hol kap manapság az ember... Haj, a régi szép időkben az alubogrács sisakok halomban álltak, most meg...
A bombamártás meg csak Tiszavízzel készíthető, de azt még meg lehet oldani.
A rakott kardról jut eszembe a gyúlegyes tölténygulyás. Hmmmm! Na, azt majd holnap!
A zombicombit csíkokra vágjam, vagy szeleteljem?
Szeletelve a legfinomabb! :D
Hmmm, micsoda ínyenc vagy! 😂
Mifelénk népi hagyomány, hogy a zombicombit molotov-koktéllal isszuk, de leöblíthetjük az ebédünket akár űrkoktéllal is. (=
Minálunk a zombisereg minden kútjából Tiszavíz folyik, ezért honvágya van már az egész osztagunknak. :/
Ki a Tisza vizét issza, vágyik annak szíve vissza!
Ti hogyan szoktátok a puskagolyót enni?
Kókuszosan vagy rumosan? 😂
Jó'van, akkor szeletelem.
A molotov jól hangzik, igazad van, az lesz a legjobb.
A puskagolyó töltve jó :) Egy kis kandírozott hódepével a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!