1/12 anonim válasza:
Attól függ hogy az előző fél órában fogyasztott e agyat, mert ha igen akkor csak lassan sétálgat ahogy mondják hogy kell. Ha viszont nem, akkor jobb lesz sietned mielőtt utolér..
2/12 anonim válasza:
Te is a Z háborút nézted most a tvben? 😂
7/12 anonim válasza:
Sürgős? El ne kapjanak, te!
Amennyire én tudom 4 km/h, mely esetben ez 4 kacskamérföld per hulla. Hja, rendszeresen kell neki a szürkeállomány, ha lépést akar tartani.
8/12 anonim válasza:
Ha léteznének is,szerintem a zombit általában egy agyilag leépült emberre mondják,akinek módosultak rossz irányba a sejtjei...szerintem ha létezne képtelen lenne kifejteni több erőt. Bár szerintem meghalna mielőtt futni tudna.
9/12 anonim válasza:
Valahol 2- és 10 km/h között
(attól függően, hogy milyen kedve van)
10/12 anonim válasza:
És Usain Bolt zombija mennyivel fog rohanni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!