M@x kérdése:
Meg mered nézni?
Figyelt kérdés
www.killerjo.net2010. aug. 14. 11:58
41/49 anonim válasza:
Na én úgy besz*rtam, hogy ültem a széken a laptoppal az ölembe, aztán ijedtembebe felugrottam, a laptop kireült az ölemből, de előtte kitépte a fülemből a füldugót, hogy az elkezdett férezni, a gépem pedig hangosan sikítozott, addig amíg le nem merült az akkumlátor, mert a betört képernyő miatt, nem tudtam kikapcsolni. Szóval ti totál őrültek vagytok! 11/l
43/49 anonim válasza:
Vázz!Ömlik bennem az adrenalin,pedig tudtam hogy ilyenre várhatok!
44/49 anonim válasza:
én láttammár de apgytöltöttbe nővérem bjöttésmegzavart mikor a képernyőre néztem beszartam xD
45/49 anonim válasza:
szval egy egy kép,vagy egy vidi?
46/49 anonim válasza:
elég unalmas már... hogy kapna szívrohamot aki ezeket a sz@rokat csinálja!
47/49 anonim válasza:
Na,most ez fog 1 hétig járni a fejemben,pedig nem vagyok kicsi.Most alig kapok levegőt,mert töltött egy csomó ideig,aztán hirtelen meg Áááááááá...De amúgy ismerős,mert egyszer láttam youtubon egy ilyen vidit,és amikor ezt megnézte,akkor elájult.=/
48/49 anonim válasza:
Én megnéztem úgy, hogy a hangszóróm teljesen le volt tekerve. Először csak egy kissé ijesztő képet láttam, aztán kicsit feltekertem és akkor hallottam a sikoltozást. Így nem is olyan ijesztő. Aki fél megnézni, az tegye azt mint én! :)
49/49 anonim válasza:
áá ba.ki még jó h le vettem a fejemről a fülest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!