M@x kérdése:
Meg mered nézni?
Figyelt kérdés
www.killerjo.net2010. aug. 14. 11:58
11/49 A kérdező kommentje:
uccsó:nem
2010. aug. 14. 12:45
12/49 anonim válasza:
nobrain.dk
Akinek van mersze ezt nézze meg :D
13/49 anonim válasza:
Én nem merem megnézni mert pókhálóból vannak az idegeim, és ha vmi félelmetes 1 hétig nem tudok majd aludni tőle. xD
14/49 anonim válasza:
ezt a játékot ismerem b*** lezsibbadtam azta rohadt alig bírok írni úgy remeg a kezem. Ilyet tényleg ne írjatok legközelebb :D fúúú
15/49 anonim válasza:
én meg filmet néztem és maxra fel volt véve a hang mert halk volt a film és akkor megnyitottam ezt. Hát képzelhetitek! :D párhuzamosan ordítoztam a csajjal :D
17/49 anonim válasza:
még fel se fogtam, aztán már jött is..
sztem nem para
18/49 anonim válasza:
Mi ez a videó?Én nem merem megnézni,mert aztán mininmum egy hétig nem alszok.:D Valaki irja le mi ez,pls. XD
19/49 Carena válasza:
Nézd meg nyugodtan! Csak a hangerőt tekerd le! Egyébként biztos láttátok már!
20/49 anonim válasza:
azt a ki***** az ütő is megállt bennem! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!