Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elszívtam anyám szobanövényét,...

Elszívtam anyám szobanövényét,most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha meglátja hogy nincs ott mit mondjak neki?
2020. dec. 27. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Mondd el a színtiszta igazat hogy egyszarvú csillámsárkányok vitték el a cuccost.
2020. dec. 27. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyre furább dolgokat látok,pedig csak angyaltrombita volt *-*
2020. dec. 27. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Akkor meg ne parázz, mikor meglátod anyudat nyugodtan verd agyon, hiszen ő is csak halucináció.
2020. dec. 27. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Tekerd be a házat es szívd el azt is, akkor nem fog tudni hazamenni, ha meg nem megy haza akkor nem is fog lecseszni ha hazaért.
2020. dec. 27. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Szívd el anyádat is.
2020. dec. 27. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szívj el még egyet.
2020. dec. 29. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért jön ennyi lepontozás mindenkinek amúgy? Az anyaverős durva szerintem is, de a többi ártalmatlan vicc a humor kategórian belül, mi ezzel a probléma?
2020. dec. 29. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem. Lehet idetévedtek azok a személyek akik utálják a kategóriát...

Vagy nem tetszik a kérdés és ahelyett, hogy lelépnének minden valaszolót lepontoznak...

Vagy az a bajuk, hogy mindenki a főkérdésre válaszolt inkább és az 1. vette figyelembe a legjobban a leírást is.

Vagy szimplán a tetszik-nem tetszik elvet követik ahelyett, hogy a hasznosságot néznék (itt mindegyik válasz kapcsolódik valamilyen szinten a kérdéshez, szóval nem éppen úgy pontoztak ahogy kéne...de remélem valaki visszajön es megindokolja a lepontozást, mert kíváncsi vagyok miért csinálta)

2020. dec. 29. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!