Valami jó Prank ötlet?
Figyelt kérdés
Egyszer még Májusban meg prankeltem egy haveromat egy kamu randival. Tehát csináltam egy kamu csaj profilt írogattam neki aztán végül találkoztunk :D nagyon meglepődött, jól sikerült a Prank. Most megint meg prankelném egy másik haveromat, de nem ezzel. Viszont nincs semmi árverés ötletem. Nektek van valami ötletetek?? Lehet bármilyen prank2020. dec. 18. 13:18
2/6 anonim válasza:
Mennyivel jobb a prank szó, mint az ugratás? Jól sikerült, de mi van ha az ostoba kisded játékaidat nem annyira értékeli, és elveszíted a bizalmát, barátságát?
3/6 anonim válasza:
Ereszd le a biciklije kerekén a gumit! 😎
4/6 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit írjatok amit videóra lehet venni, és jó videót kihozni belőle. Mert ugye én szoktam youtube-ra videót feltölteni, aztán sokan szerették volna hogy legyen még ilyen átverés. Csak kamut nem akarok, hanem valami jó ütűset ami végén mi is jól szórakozunk.
2020. dec. 19. 16:54
5/6 A kérdező kommentje:
kettes válaszoló, nyilvánvalóan nem olyan durva dologra gondolok hogy ez történjen :D mellesleg ők is szivattak már meg
2020. dec. 19. 16:56
6/6 anonim válasza:
Hívd el bicajozni és zárd le a bicikliét egy idegenével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!