Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valami jó Prank ötlet?

Valami jó Prank ötlet?

Figyelt kérdés
Egyszer még Májusban meg prankeltem egy haveromat egy kamu randival. Tehát csináltam egy kamu csaj profilt írogattam neki aztán végül találkoztunk :D nagyon meglepődött, jól sikerült a Prank. Most megint meg prankelném egy másik haveromat, de nem ezzel. Viszont nincs semmi árverés ötletem. Nektek van valami ötletetek?? Lehet bármilyen prank

2020. dec. 18. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Rendelj neki pacalos pizzát.
2020. dec. 18. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel jobb a prank szó, mint az ugratás? Jól sikerült, de mi van ha az ostoba kisded játékaidat nem annyira értékeli, és elveszíted a bizalmát, barátságát?
2020. dec. 19. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ereszd le a biciklije kerekén a gumit! 😎
2020. dec. 19. 10:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit írjatok amit videóra lehet venni, és jó videót kihozni belőle. Mert ugye én szoktam youtube-ra videót feltölteni, aztán sokan szerették volna hogy legyen még ilyen átverés. Csak kamut nem akarok, hanem valami jó ütűset ami végén mi is jól szórakozunk.
2020. dec. 19. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:
kettes válaszoló, nyilvánvalóan nem olyan durva dologra gondolok hogy ez történjen :D mellesleg ők is szivattak már meg
2020. dec. 19. 16:56
 6/6 anonim válasza:
Hívd el bicajozni és zárd le a bicikliét egy idegenével
2021. júl. 19. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!