Pedig jól írtam tanárnő, mert ha a hátsó ajtón mentek a viskóba, akkor nyilván a ballágy lett a jobbágy, meg fordítva, ahol egy kupacban hemperegtek, így sosem vacogott a foguk, pláne ha a kemencébe is bedurrantottak a kukorica csutával. Nyomakodtak volna a földesurak is, mert a cúgos kőváraikban nagyon magányosak voltak és fáztak is, mint a kutya, de nem engedték be őket, nem, nem, nem és nem, így mondták, helyesebben székelyesen, nem es nem, ez maradt aztán rajtuk, így lettek ők nemesek.
Aztán még a galambok is turbékoltak a dúcokban izibe, akárcsak a lyányok, meg a nagybajszú legények a fonóba, sóhajtoztak is a menyecskék utánuk, haj a dúc, haj a dúc, de így hosszú volt az epekedés, ezért először a különálló a-t hagyták el, hogy rövidebb legyen, imígyen, hogy hajdúc, aztán a c-t is lehagyták a végéről, mert mindig engedelmesen odaszaladtak a macskák, félbehagyva az egerészést, nagy kárára a gabonának, így aztán a nagybajszú legényekből lettek a hajdúk.
Ez azért csak megér egy kettes alát, vagy legalább egy egyes fölét, ha tényleg smucignak tetszik lenni, mert apukám szerint azt jelenti, hogy csak ofő-t biggyeszt a neve alá, kispórolva a többi tisztességes magyar betűt.
Kedves tanárnő!
Azonnali hatállyal ki van rúgva, lebukott, hogy maga sem tudja az anyagot!
"1.feladat:mik a jobbágyok?"
-a bal ágy melletti ágy"
Mi van ha 3 ágy van, így lehet így akár a középső is! Azonnal jöjjön 1 tollal a kezében a felmondólevelet aláírni!
Igazgató Úr voltam Gyula bácsinak öltözve álruhában, hogy ellenőrizzem magát.
Kedves igazgató úr!
Úgy látom maga sincs tisztában a jobbágy fogalmával: "jobbágy:-lessüllyedt szabad parasztok,,felfüggesztett katonák"
És még nem is beszéltem a 2.ról...
"2. Feladat: ki volt julius cézár?
-egy illető aki júlisban született..."
Még hizzáteszem hogy egy diák aki névtelen dolgozatot irt,ezt rajzolta:
🍌🍑💦
Fejezzétek be különben órai munka 1es!!
Ha ezt a ginny weaslyt nem fejezitek be!!
Hallgassatok a másik tanárnőre (17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!