11/14 anonim válasza:
Héjából, meg sok-sok húsból...
12/14 anonim válasza:
Mogyorókrémes tortát összekevernek egy kis erőspaprika-kompóttal; majd rizzsel; majd nagylángon megsütik; majd még be is panírozzák; majd még elviszik egy vizesés mögötti titokozatos barlang segsötétebb bugyraiba; ahol hozzáadják az egyik legtitkosabb összetevőt (feltehetőleg mákostésztát, és egy kis lilahagymát); majdpedig ezután fölküldik egy gejzírvulkán belsejében; hogy jól átkészüljön, átmelegedjen; átszellőzzön; majd pedig becsapják egy könyv két oldala közé; és két hétig érlelik, prés alatt tartva; ezelőtt még izlés szerint egy kicsi cukor hozzáadható; majd pedig, kiveszik, és leöntik az egészet szójankalevessel; hogy valami szokatlant írjak; és hogy mégjobban elképedjenek mindazok; akik fényt derítenek a receptre; valamint, még lehet hozzá adni egy kis bükkfakérget; meg némi tejszínhabot csak a megszokás kedvéért. És ha kell, még egy teve összenyaldossa; de ez szerintem nem szükséges. Elnézést kérek, ha valami nagyon "malacat" írtam volna; de mi így készítjük. Köszönöm a figyelmet; további jó étvágyat a most épp enni készülőknek !! :) További kellemes napot ! :) :)
13/14 anonim válasza:
*legsötétebbet akartam írni, de így is jó; a lényegen nem módosít . :)
14/14 anonim válasza:
Egyébként rostokból , meg jótokból is össze lehet rakni; csak az egy kicsit körülményesebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!