Tegnap nem tudtam magam megemelni a kezemmel, ma daruval akarok próbálkozni,ha beleülök a daruba feltudom emelni a darut a daruval?
Írták hogy kevés az erőm, beismerem azért egy gép erősebb.
de nem akartam letenni róla, hogy egy bizonyos energiát belefektetve, felemeljem magam.
Közelben van építkezés már megbeszéltem hogy tudományos kísérlet céljából szeretném kipróbálni.
Mekkora erővel emeljem a darut, ha benne ülök, és önmagát felemelje?
Nem azt írták, félreértetted. Nem az erőd kevés, hanem az ismereted. A daru sem lesz jó, sőt az sem lesz jó, ha az emberséget rábeszéled, hogy építsék meg az emberiség legnagyobb emelőjét (a rábeszélést még elképzelem, a ha muszáj, a legnagyobb emelőt is, amit nem képzelek el, az az, hogy a felemelés valaha sikerül).
Nézz utána még egyszer a Newton törvényeknek. Esetleg tanulmányozd a hatás-ellenhatás címszót alaposan.
"Közelben van építkezés már megbeszéltem hogy tudományos kísérlet céljából szeretném kipróbálni."
Nyilván simán engedik, hogy baszakodj a daruval. Természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!