Mondanátok olyan sztorikat, ami veletek esett meg és vicces vagy ciki volt? :D
22:05
xDDD Beéghettél mondhatom. xD
Cikinek nem volt ciki de viccesnek vicces volt:
Van egy osztálytársam, aki a fiúk szerint b*zi, és hát egyszer felhívott telón, mondom neki: Hálló, ez itt a forró vonal...xD Lecsapta. Kb. másfél hétig nem szólt hozzám.
Még egy:
Ugyan evvel a sráccal:
Kirándulásra gyűjtöttük a pénzt és mondom az egyik osztálytársamnak: nehogy leírd a nevét mert még begyullad a papír amilyen m*l*g...xDxDxDxD
Ikszdé xD:
DE GONOSZ VAAAGY!!! :D
Én neki ugrottam egyszer egy álványon lévő hajónak és széthasadt a fejbőröm....sürgősségi...
Majd ráesett a lábamra egy sámli élestül kutyástul...sürgősségi
és még mondhatok ilyen eseteket....hogy mi ebben a vicces és a ciki?...hogy a sürgősségin már úgy köszönnek hogy: Szia Zs* rég láttalak..és mindig kinevetnek amikor közlöm a dokikkal h mi történt....xDD szerintem is röhelyes xD
háát neke ez a ciki vicces történetem :D jóéjszakát ^^
Az én történetem, nem velem esett meg, de zért elmondom(azért én is benne voltam). Volt ma nálam haverom, leül egy székre, nézi ahogy én állok, majd az én házamba, azt mondja nekem: Nyugodtan foglalj helyet, van még itt szék :D :p xD
Amikor indul haza, elköszönünk, és elkezd hazafelé sétálni. Már majdnem a sarkon van, amikor utánaszólok, hogy nem a bicikliddel mész haza?
xDxDxDxD
Most asszem ennyi. Majd még írok ha eszembejut vmi. Na csáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!