Az én aurám lila-fekete csíkos és mágneses. Hát a tiéd?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:24
11/25 A kérdező kommentje:
Pfú, a piros-fehér csíkosról azt mondják, hogy megharapja majd egyszer 60,8 évesen egy harangvirág.
Tengerimalaaaac xDD
2010. aug. 9. 17:19
13/25 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg anyumat. Épp most ment le a nappaliba.
2010. aug. 9. 19:48
14/25 M@x válasza:
Az enyém citromsárga fehér csíkokkal és ő is a bandánk tagja!Hát csak a kocsonyát meg a májat nem szereti. Ja, és ő vonzza a csajokat!
15/25 anonim válasza:
az enyém meg lila-fekete pöttyös =O
16/25 anonim válasza:
Az enyém epehányás - zöld és fosbarna foltos. xDDD
17/25 A kérdező kommentje:
M@x: A citromsárga-fehér csíkosokról azt mondják, hogy olyanok, mit a költészet. Szájuk veres/Weöres, szívük Arany, agyuk tompa. xD
Lila-fekete pöttyös: Róluk azt mondják, hogy Szeretnek térdig érő szélben fehér-kék pöttyös narancsokat szedni a földről. Meghaltál már 1x ebben az életedben?
Epehányásos: Gratulálok xD
2010. aug. 12. 17:09
18/25 anonim válasza:
enyém sárga fekete csíkokkal :S
Ezt az öreg anyád mondta
19/25 A kérdező kommentje:
De az egyik kórházban van, a másik meg szanatóriumban. O.o Te méhecske. :P
2010. aug. 12. 18:39
20/25 anonim válasza:
Nekem Világos kék fekete kockás ....anyudtól kérdeztem meg
ez mit jelent? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!