Ikszdé xD kérdése:
Összegyűjtjük a magyar nyelv legviccesebb szavait? És a legszebbet?
Figyelt kérdés
Szerintem a legviccesebb a takony xD
És a legszebb pedig a szeret szó :)
2010. aug. 8. 09:32
41/79 anonim válasza:
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért :DD felénél elröhögöm magam ha társaságban vok:D ez a legviccessebb sztem >,< Persze van még sok-sok nagyonvicces:D
42/79 Dodesz.. válasza:
Heló!
Szerintem a legviccesebb a TALICSKA.xD
A legszebb a SZERETLEK.
43/79 anonim válasza:
nekem a legviccesebb szó a bugyelláris XD LOL XD
44/79 anonim válasza:
viccesek: korcsolya, dimbes-dombos, bab, zümmög
legszebb: kaja, szex
18/L
45/79 anonim válasza:
Én a vadalmától röhögöm el magam!!!! :D xD
47/79 anonim válasza:
A legviccesebb a disznó , mondd ki sokszor hangosan meg a kacsa isXDXD Háp háp xddd
48/79 anonim válasza:
A legszebb szó cici,
A legvicessebb Mici.
49/79 anonim válasza:
Szerintem a legszebb a csomag, meglepetés, kagyló, szendvics stb. A legvicesebb szerintem is a kakkantás vagy a kaksizni, seggbefröcskölős, bugyimama, gatyáné, szarosgatyáné. XD XD Undorító szavak szerintem a pacal, böfögés, stb. Aranyos szó a cica és idegesítő a csuccsantás.
50/79 anonim válasza:
Én valahogy a Gazsi névtől dobok hátast:))
GAZSIIII!!!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!