Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon idegesít! L/14

Figyelt kérdés
Hát az a problémám hogy éjjel 11-ig fennt kell maradnom mert 10-kor jön haza a tesóm a munkából,átöltözik,fürdik,vacsizik és 11 óra mire lefekszünk. Aztán nagy nehezen elalszom. Hajnali fél 3-kor ébresztget valaki. Felnézek és egy vigyorgó kis manó áll az orromon!! O_o Én a meglepődöttségtől csak rámeredek a kis borzos hajú hapsira de amikor beugrott a pizsamámba leszaladt a nacimba, bebújt a bugyimba és befurakodott a punimba elvesztettem a türelmem. Kikotorásztam és kihajítottam a szobából. Utána békén is hagyott. DE másnap megint ez volt. És utána is. 4. alkalommal már elkezdett ujjazni!!! Nem mondom hogy nem élveztem de már idegesít mert minden éjszaka jön és utána már nem igazán tudok aludni és másnap álmos vagyok. Mit csináljak hogy elmenjen???
2010. aug. 7. 19:18
1 2 3
 21/28 Stallone_Cobra ***** válasza:
?_? Nemegészen értem ,de a lényeg az hogy próbált kitapintani az "illetőt" ha nincs ott semmi akkor képzeleted játszik veled.Ha ott van fújd le medveriasztó sprayyel.ha még mindig nem takarodik a 'disznaja' akkor jól gyepáld el egy méteres vibrátorral.(Keményebb fajta) :D
2010. aug. 11. 22:02
 22/28 A kérdező kommentje:
Aki nemrég leszidott az nézze meg alaposabban a kérdést. Ha nem tűnt volna fel Humor kategóriába van. -.- "1 srác,, télleg te vagy a manó?! Na jobb lesz ha ma nem jössz vagy úgy elgyepállak a vibrimmel hogy csak na! Ja és igazad 14 éves fiú,egy kicsit télleg perverz vok. Olyanokról is szoktam fantáziálgatni hogy valaki az utcán elkap,bedob a kocsijába és megerőszakol. Bár ha egy 100 kilós állat csinálná nem biztos hogy annyira élvezném. *_* Na mindegy. XD
2010. aug. 12. 08:50
 23/28 anonim ***** válasza:

És engem le se sz@rsz?

A vasbugyisötlettelelőállóírogató.

UI: Lehet azért nem, mert épp viseled, de ez nem mentség!

2010. aug. 13. 16:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Nyugi van vasbugyis! Megfogadtam az ötletet! Most is rajtam van és bevált a dolog!
2010. aug. 14. 18:09
 25/28 szexiboj ***** válasza:
41%
Én is szívesen megujjaználak :)
2010. aug. 16. 16:50
 26/28 szexiboj ***** válasza:

Jahm, én is szívesen megfarkalnálak =)

Ha gondolod, írj privit :P

2010. aug. 16. 17:31
 27/28 A kérdező kommentje:
Haha! Szeretnéd mi? Először privi aztán adjam már meg a msn címemem utána meg légysziiiiii kapcsold már be a webcamot!! Aztán megpróbálnál rebeszélni hogy vegyem le a melltartómat meg a bugyit aztán játszadozzak egy kicsit h neked legyen mire kiverni. NEM KAPOD MEG! Muhahahaha! :D
2010. aug. 17. 18:25
 28/28 A kérdező kommentje:
*rábeszélni
2010. aug. 17. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!