Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon idegesít! L/14

Figyelt kérdés
Hát az a problémám hogy éjjel 11-ig fennt kell maradnom mert 10-kor jön haza a tesóm a munkából,átöltözik,fürdik,vacsizik és 11 óra mire lefekszünk. Aztán nagy nehezen elalszom. Hajnali fél 3-kor ébresztget valaki. Felnézek és egy vigyorgó kis manó áll az orromon!! O_o Én a meglepődöttségtől csak rámeredek a kis borzos hajú hapsira de amikor beugrott a pizsamámba leszaladt a nacimba, bebújt a bugyimba és befurakodott a punimba elvesztettem a türelmem. Kikotorásztam és kihajítottam a szobából. Utána békén is hagyott. DE másnap megint ez volt. És utána is. 4. alkalommal már elkezdett ujjazni!!! Nem mondom hogy nem élveztem de már idegesít mert minden éjszaka jön és utána már nem igazán tudok aludni és másnap álmos vagyok. Mit csináljak hogy elmenjen???
2010. aug. 7. 19:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki h változzon át egy szexi pasivá:D

Hátha akkor nem idegesítene:D

17/l

2010. aug. 7. 19:26
 2/28 anonim ***** válasza:
lol..képzeld azt h nincs ott senki
 3/28 anonim ***** válasza:

Hagyd magad. Előbb túl vagy rajta és akkor ki tudod magad aludni rendesen :)

Jah és ne felejtsetek el védekezni! :)

4/28 A kérdező kommentje:
Hát ujjazáshoz nem hiszem hogy kéne gumi. Vagy igen? Attól is lehetek terhes?! O_o
2010. aug. 7. 19:35
 5/28 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz terhes az ujjazástól :)

Csak álmodod. Írj PM- et.

2010. aug. 7. 19:47
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
Most még csak ujjaz, de később nem lesz neki elég. Amúgy nem árt védekezni, mert ha valóban olyan kicsi, mint amilyennek leírtad, akkor észre se veszed, ha megdug a kis farkával. :)
2010. aug. 7. 19:51
 7/28 A kérdező kommentje:
De hogy védekezzek? Tabit még nem akarok szedni. Ha nem kelt fel és véletlenül én se ébredek fel miközbe csinálja akk hogy?
2010. aug. 7. 19:55
 8/28 anonim ***** válasza:

Csak ÁLMODOD!

Kelj fel, rázd le magad.

Ha ott van az orrodon, próbáld megfogni. Nem fog menni. Haq meg mégis, az szívás xD Akkor verd meg :DD

Írj PM- et, légy szíves.

2010. aug. 7. 19:57
 9/28 anonim ***** válasza:

Nézz utána, hogy milyen módszerek vannak. Ha az ujjazás tetszik, akkor már elég nagy vagy ahhoz, hogy a google-t is tudd használni :)

Szerintem az óvszer kizárva, mert akkora méretben biztos nem gyártanak...

2010. aug. 7. 20:02
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet. Mert egy bnőm nevével és e-mail-jével regiztem és elterjedne róla ez a cikis sztori ami nem is vele történik hanem velem. Am nem álmodom mert megtudtam fogni. Igazad van legközelebb összekócolom a séróját úgy hogy megemlegeti.
2010. aug. 7. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!