Vajon ki lesz az utolsó?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 05:47
61/176 Mansour válasza:
Én nem akarok nyerni, az csupa kellemetlenséggel jár. Ott nyüzsögnek meg zajonganak körülötted, a kezedbe nyomkodnak mindenféle kupákat, meg érmeket akasztgatnak a nyakadba, hát kinek kell ez?
62/176 anonim válasza:
mi az utolsó szavad Mansour? (Menszőr)
63/176 Mansour válasza:
Szeretnéd tudni, mi? Azt várhatod!
64/176 anonim válasza:
vár a vár. Amúgy nem nyomunk fel mindenkit 100%-ra a zöld gombbal? Légyszí :)
65/176 anonim válasza:
Bocsi, elejétől fogva nyomon a zöldet mert így követem nyomon a kommenteket. Sajnálom ha ehhez kevés vagyok.
66/176 anonim válasza:
Semmi baj. Megbocsátó vagyok :)
67/176 anonim válasza:
Köszönöm ez kedves Tőled!
Remélem azért nem megyünk át a vallás kategóriába. / bár ott is megfordulok mint kívülálló/. :)
68/176 anonim válasza:
Én meg ahol vagyok, én ott a trónszirt királya!
Zazu! (67-es). Hol van Sarabi?
69/176 anonim válasza:
Bocsi nem értem de utána nézek
70/176 anonim válasza:
Ó, megnyugodtam. Hiszen ő csak egy kedves kis figura az oroszlánkirályból. Legalább tudom mit nézzek elalvás előtt. Köszönöööööm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!