Mi volt életed legcikisebb élménye?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 21:57
11/14 anonim válasza:
Az hogy megkérdezték ,hogy mi a legviccesebb élményed
12/14 anonim válasza:
Még régebben jöttem haza kézi edzésről és megláttam egy buszt, elkezdtem szaladni a buszhoz, a busz megvárt, amikor megláttam h az a busz nem is arra megy akkor a nagy futásból hirtelen lelassultam és kikanyarodtam a járdára, annyira ciki volt és már az ajtót is nyitották nekem kifele. :)))
13/14 anonim válasza:
Zenét hallgattam az iskolában szünetben,becsöngettek,és nemtudtam kikapcsolni,mert kimentem a zenelejátszóból és így háttérbe ment a zene,közbe bejött a tanár és szóllt a guru josh infinity,mindenki engem nézett,végül kivettem az akku-t.Még jó ,hogy zeneóra volt.
14/14 anonim válasza:
Egyszer mentem egy barátomhoz villamossal. Még a végállomáson voltunk mikor egy idős banya (tényleg azvolt)
szált volna fel de a sofőr rácsukta az ajtót. Én f@sz meg pont akkor tüsszentettem mikor felém nézett és azt hitte hogy rajta nevetek. Aztán szépen kiosztottuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!