Kedves Moderator ur. Dehat, en magat is szeretem (? )
Figyelt kérdés
Enye-benye kedves Moderator ur.Hat mostmar tudom,hogy mi a gond.Feltekeny...de mostmar igy,cenzura nelkul kijelentem,a melyen tisztelt publikum elott: SZERETEM MAGAT!!!!!!!!!!!!!2010. aug. 3. 21:17
11/29 A kérdező kommentje:
Amugy,ezert mennyi penzt kapsz?Vagy ez ´´hadi titok´´? :D
2010. aug. 3. 22:36
12/29 haggyámán válasza:
Én is akarom látni az üziket. ;[
13/29 A kérdező kommentje:
Haggya´ma´n az ilyen hulyesegekkel :P Intellektualis nev :D Amugy,a nagy varakozasban,megkerdezhetnem,hogy hanyas cipot hordassz?
2010. aug. 3. 22:46
14/29 A kérdező kommentje:
*Meg nem irt semmit... :((
2010. aug. 3. 22:46
15/29 anonim válasza:
törölni fogják,az enyémet is törölték:(((
17/29 anonim válasza:
ez jóóó...össze fogunk kedves felhasználók, akik olvassák e kérdésh, hogy hogyha a moderátor bácsi kitörli a kérdést egyikünk sem lép fel többet az oldalra, vagy nyaggatjuk majd emailben a monderátort..
ha a moderátorunk meg ezt komolyan veszi..hmm...humor kategóriában van..mi humorosnak tartjuk tehát nem tilthat le engem ayűz oldalrol amiiért ez a kommentet irtam...szóval..tehetetlen szegényke:)
18/29 anonim válasza:
letilthat bármikor!!de sztem nem fog;):)
19/29 A kérdező kommentje:
A kedves,es tisztesseges Moderatorunknak
A katatonia tunetei uralmat vettek elmemen.Igy,nem csoda,ha zavarosnak tunok...ezert elnezest kerek
A kerdest valoban a Humor kategoriaba irtam,viszont nem oda szantam :P
2010. aug. 4. 08:16
20/29 haggyámán válasza:
Családi étkészlet megfelel ajándéknak?:))
Amúgy 41. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!