Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kedves Moderator ur. Dehat,...

Kedves Moderator ur. Dehat, en magat is szeretem (? )

Figyelt kérdés
Enye-benye kedves Moderator ur.Hat mostmar tudom,hogy mi a gond.Feltekeny...de mostmar igy,cenzura nelkul kijelentem,a melyen tisztelt publikum elott: SZERETEM MAGAT!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 3. 21:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Lehetek a tanútok?
2010. aug. 3. 21:23
 2/29 haggyámán ***** válasza:
Akkor, én a pap leszek. :)
2010. aug. 3. 21:24
 3/29 anonim ***** válasza:
én a koszorús lány (?!) :)
2010. aug. 3. 21:27
 4/29 A kérdező kommentje:
Egyertelmuen igen :D Csak azon gondolkodom : mi lesz a vezetek nevem a mennyegzo utan?Moderator ne´?
2010. aug. 3. 21:57
 5/29 A kérdező kommentje:
A ´´kerdest´´ meg csak azert irtam,mert mar kettot is letorolt,azzal az alcimmel: hogy tulsagosan retardalt :P Naa,kivancsi vagyok,ezt mikor fogja.Talan ezert penzt is kap??En hamar megunnam...barmilyen jutalom ellenertekeben :P
2010. aug. 3. 21:59
 6/29 anonim ***** válasza:

nekem egyszer azt a kérdésemet törölték: létezik fekete fagyi? megfelelő topikban... :)

ennyit a modikról...

volt másik kérdésem is, de az se tetszett nekik...

2010. aug. 3. 22:06
 7/29 A kérdező kommentje:

Amugy kepzeld,letezik :) en is az utobbi evben ettem,valami ..hmm... kulonleges ize volt :D Finnorszagban ez mar nem ujdonsag,regota kedvelt termekek a fekete szinu etelek is. (fekete laska,cukor,gumicukor,fagyi)

Meg van aki ki szeretne fejteni a duhet a moderatorrol?:D

2010. aug. 3. 22:18
 8/29 A kérdező kommentje:
Vegulis termeszetes,hogy kitorolte a kerdeseimet :)) Tenyleg,baromsagokat irtam (``Szeretlek`` (?) ). De attol meg fel lehet haborodni :P Most kaptam egy uzenetet,azt irta,hogy ``Honnan veszem,hogy o egyaltalan ur? :))
2010. aug. 3. 22:21
 9/29 A kérdező kommentje:

A kedves,es szorgos moderatorunknak

Ahhh,hat igy mar maas.Latom,kegyetlenul tevekenykedsz :D

De,teny,hogy felreertettuk egymast,ezert csak is magamat okolhatom.Na,de had kerdezzek valamit(elsosorban,mert kivancsi vagyok,masodsorban,meg olyan vicces,ahogy jonnek azok a kis szemelyes uzenetek...csak nekem ;;) ) .Mi alapjan dontottel ugy,hogy ezt nem torlod ki?Hisz,nincs a ``poen´´ kategoriaba.Nem tartod eleg viccesnek??Es most verig sertessz,ha azt mondod,hogy nem...

2010. aug. 3. 22:34
 10/29 A kérdező kommentje:
Hehh,semmi gond,ne nezzetek orultnek...csak uzizek a moderatorral :))
2010. aug. 3. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!