Érdekel valakit munka? Akit érdekel a meló az írjon! Aludttejet kellene ébreszgetni 12 órában 1590Ft/óra (nettó) De lehet pepecselni és Szöszt mötölni. 1400Ft/óra (nettó) Tavasszal is van meló: Rügyvezető igazgatókat is keresünk!
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 19:14
31/42 anonim válasza:
..., mivel a magömlés miatt kirúgtak a malomból.
32/42 A kérdező kommentje:
Akkor várom mötölni!
2020. júl. 30. 12:38
33/42 anonim válasza:
Jajj főnök az is vagyok, kompresszió, komposztor, komposztát, kompresztor képes is! Elvégezhetek még pár képzést is, azon ne muljon főnök, csak aggya má nikem ezt a munkát, hát a tejek is engem akarnak éjszakásba, megsímogatom őket, jó lesz nékik, ígérem főnök, jó lesz főnök! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
34/42 A kérdező kommentje:
Rendben!
2020. júl. 30. 16:25
35/42 anonim válasza:
Főnök! Én is a jólszituált kollégával kell találkozzam vagy éjszakásba' más fog várni? Csak hogy ne tívesszöm el, és rossz embertől infurmálódjak, aztán meg elirányít Heje-hujába ihajj-csuhajjal aztán nem is a tejeket látnám, hanem a Marikát a Bélával a szalmaszénásban szanaszétjában!
36/42 A kérdező kommentje:
A jólszituált Lackó bàcsi fog várni!
2020. júl. 30. 16:57
37/42 anonim válasza:
Én meg akkor megyek a szösziket mötölni.
38/42 A kérdező kommentje:
Várom!
2020. júl. 30. 18:25
39/42 anonim válasza:
Hát még én a szösziket! Jobb lesz, mint a gégészet.
40/42 A kérdező kommentje:
AZ biztos!
2020. júl. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!