Érdekel valakit munka? Akit érdekel a meló az írjon! Aludttejet kellene ébreszgetni 12 órában 1590Ft/óra (nettó) De lehet pepecselni és Szöszt mötölni. 1400Ft/óra (nettó) Tavasszal is van meló: Rügyvezető igazgatókat is keresünk!
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 19:14
21/42 A kérdező kommentje:
Egy árokban szokott feküdni, piros Camping, tehenésznadrág, spagetti pántos topp is szokott rajta lenni! Viszont őt is lehet fel kellene ébreszteni, ami természetesen plusz járulékokat jelent!
2020. júl. 29. 21:57
22/42 anonim válasza:
És persze erős alkohol szaga van, azt elfelejtetted leírni.
Ha nem sodorja el az árokban a víz, akkor reggel találkozunk.
23/42 A kérdező kommentje:
Várom a fejleményeket! Holnap!
2020. júl. 29. 22:02
24/42 anonim válasza:
Azt szeretném megtudni, hogy a szöszmötölést ímmel-ámmal kell-e végezni, mert ha igen, akkor nekem jelenleg olyanom nincs. És amúgy hébe-hóba tudnék menni, mert abból van XL-es.
25/42 A kérdező kommentje:
Szóval szeretne mötölni??
2020. júl. 29. 22:33
26/42 A kérdező kommentje:
És igen, lehet Ímmel-ámmal is végezni!
2020. júl. 29. 22:38
27/42 anonim válasza:
Mondanám, hogy szerdán tudnék kezdeni, de csütörtököt mondok.
28/42 anonim válasza:
Mindenki félre!
Én leszek az alkalmazott!
Kantáros dalos míves hózentrógli, szalmakalap a madárijesztőröl (kicsit kukacos, madár pugyvadékos de nem baaaaj), gumecsezma jó lesz főnök? Plusz bérért vállalom akár éjszakásba is csak csitítassa el a Rózsi nénit ha nyanyarászik nekem, de plusz felárért gondoskodok a Rózsi néniről is, csak tessék megmondani hova áshatom majd a Rózsi nénit!
Jajj főnök én olyan hálás leszek csak engeggye nékem ezt a munkát! Kompresztorképes vagyok! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
29/42 A kérdező kommentje:
Ha kompresszióképes lenne, akkor azt mondanám kezdhet is, de nem mondom!
2020. júl. 30. 09:36
30/42 anonim válasza:
Én kompresszióval ellensúlyozom a depressziómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!