Miért vagytok életképtelenek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 19:03
11/16 Mansour válasza:
Még annyi képtelenséget, amit ezek összehordanak! Mert hiába van életképem, ha nem vagyok képes életet képezni belőle. Ha meg képes vagyok, az élet képtelen elfogadni az én életképemet. Ilyen az élet. Csupa képtelenség. Kár is képzelődni az életképességről, az élet nem képesség, hanem adottság. Szóval ne legyetek nagyképűek, attól nem lesztek képesebbek semmire, csak az élet válik képlékeny képpé a kezeitek között. Minden rosszul használt képesség az élet képtelenségét alapozza meg. Mégis van egy dolog, ami igazán életképes: az életképeket bemutató képeskönyv.
13/16 anonim válasza:
Életképtelen?!
Kikérem magamnak, nekem igenis van egy képem az életről a falon.
14/16 anonim válasza:
Én élet képes, vagyok, mert tudok élni. Legalábbis még nem haltam meg.
15/16 anonim válasza:
Én nem vagyok az! Kikérem magamnak. XDDD
16/16 Mansour válasza:
Ugye te életképes vagy, de az élet képes és rácáfol erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!