Kérlek ne válaszolj! Ha válaszolsz elfoglaljuk a Földet! Érted?
Figyelt kérdés
Én egy nagyon távoli galaxisban lakom és szeretném felmérni az hogy mennyire okosak az úgynevezet emberek! Érted?2020. júl. 5. 15:58
11/23 anonim válasza:
Lenni fordító jó a kívüli földön? Ha egyszer sem itt nem tudod jártál itt. Ez lenni nem válasz. Gyere közénk el beszélgetni és velünk. 😘👽
12/23 A kérdező kommentje:
Jó fordítót fejlesztet az alieneknek az aphafable vagyis a geeglol (nálunk igy hívják a googlet.)
2020. júl. 6. 22:04
13/23 anonim válasza:
Elnézését kérem mondja mégegyszer mert én nem értettem
14/23 A kérdező kommentje:
Rip 🌏!
2020. júl. 7. 15:07
15/23 anonim válasza:
Ez nem válasz! Csak mondat űrlény úr/hölgy/űrlény nem! Egyébként mi a neve?
16/23 A kérdező kommentje:
Fikusz Kukisz a nevem.
2020. júl. 7. 22:11
17/23 anonim válasza:
Kedves Fikusz Kukisz!
A Gyakorikerdesek.hu weboldal nevében megkérném önt, hogy legyen szíves és ne írjon ki több kérdést Humor témában.
Megértését köszönöm:
Zsikuk Szukif
18/23 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem nem szabad válaszolni, mert akkor baj lesz.
Világos, nem is válaszolok.
Elhatároztam, többet egy szót sem írok.
Nehogymá' én legyek a Föld ellensége!
Öntudatos lakója vagyok ennek a bolygónak, ezért nem akarok semmi rosszat az itt élőknek. Felelősségem teljes tudatában kijelentem ,hogy megszakítok mindennemű kommunikációt az idegenekkel.
A továbbiakban bármi közlendője van, kérem forduljon földünk UFO-ügyintézőjéhez, prof. Pataky Attilához.
Üdv, illetve Nanu-nanu!
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves Zsikuk Szukif.. (Miezanév? 🤣) mi fog történi ha írok egy kérdést? Felrobbanok? Esetleg jönni fog a tek? 🤣
2020. júl. 11. 15:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!