Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vehetek házat 1 napon belül?

Vehetek házat 1 napon belül?

Figyelt kérdés

Amerikában élek és nagyon jól keresek, dől a lóvé rendesen és gondoltam veszek Budapesten egy házat laza 500 millio forintért.

Viszont elfoglalt üzletemberként csak 1-2 napra tudok elmenni Budapestre, utána rögtön haza kell menni a magángépemmel, ezért akarom megoldani a vásárlást 1 napon belül.

Viszem a kp-t az aktatáskámba, a titkárnőm segít kikeresni egy házat és megyek megnézni, kifizetem és megkapom a kulcsokat. Ez így működhet?

ma 03:44
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
56%
Vótmàn.
ma 07:37
 2/4 1112 ***** válasza:
Nekem kettőt is! :)
ma 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Csak egy holdon belül. A napban megégetnéd a kezed.
ma 11:57
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:
51%

Elvileg megoldható, a gyakorlatban azonban több kérdés is felmerülhet. A házvételhez ügyvéd is kell, aki megírja az adásvételi szerződést. Az ügyvédekhez időpontot kell kérni. Nem úgy működik, hogy 5 perc alatt rendelkezésedre áll, de fogjuk rá, hogy lesz szabad ügyvéd.

Gondot jelenthet az is, hogy az ingatlan, amit megvennél, több tulajdonos nevén van, ilyenkor esélyes, hogy nem fog mindenki ráérni rögtön aznap. A legtöbbször ingatlanközvetítőt bíznak meg az elfoglalt eladók.

ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!