A 12-18 évesek körében elterjedt ez a Babi néni láz. Mi értelme van egy Magyar Népmesés gyökérségnek?
Őszintén szólva az SP meg a Justin Bieber meg ezek után rosszabb már nem is lehet. Sok divatgyökér minek csinálja nem értem. :DDD Egy hülyegyerek kitalálja, többi meg csinálja tovább. A kommentekben nyílvánul meg leginkább amikor valami gyökérséget írnak és bevágják komment végére,hogy:
Babi néni 76/L
Mi értelme van ennek??? XD
és ha valaki előszeretettel használja? fogadd el, te Meg ,,XD'' zel mégsem szólok be, hogy már régi, hanem elfogadom
Oké te XD-zel, Na és? midenki azt csinál amihez kedve van, ezért vannak az egyéniségek! valaki szereti a régi zenéket mikor mindenki a mai zenéket még ha nem is szeretik még akkor is KELL szeretni mert ez a menő, És ha valakinek a BAbi néni még színpatikus? akkor had csinálja, hisz Ő dolga! max nem nevetsz, rajta, attól még másoknak lehet még vicces!
Én 1x néztem meg mert aztmondták qrwa jó... Megnéztem nemvolt annyira rossz de nemjött be annyira :D
Itt ahol én lakok 1x sem hallottam még se a környező falukban.
17F
A bikicsunájozás az nekünk megy a suliba de babinénizni még senkit nem hallottam.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!