Mi a annak a versenyágnak a neve; amiben a fejük a víz alatt van; és a lábaikkal kalimpálnak? Sztriptiz?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek a tudatlanságomért szeretettel.
(Ez csak poén, szeretek mindenkit; és nagyon ügyesek azok, akiket szoktam látni szinkronúszni. Csak arra gondoltam, kíirom ezt, hátha vicces. De ha nem, akkor legalább talán maj'nem. :) De má' közel jártam. SZó KLÓZ. Ha meg nem, akkor elnézést kérnék szeretettel. :):))
:):)
2020. jún. 23. 13:23
2/13 A kérdező kommentje:
Hm, ez érdekes, jöhetnek még válaszok, aki tud. :)
2020. jún. 23. 13:31
3/13 anonim válasza:
csapatos ritmikus vizbefúlós öngyilkosság.
4/13 A kérdező kommentje:
Júj, ez, kicsit erős volt
,de jöhetnek még válaszok
2020. jún. 23. 13:35
5/13 anonim válasza:
Miért írod oda minden kérdésed után, hogy te mindenkit szeretsz?
6/13 A kérdező kommentje:
Hogy nehogy valaki valamit úgy értelmezzen, hogy beszólok, mert csak mosolyogtatni szeretnék embereket meg, hogy jó kedvük legyen, mosolyt csalni rá az arcukra; tehát, nehogy valaki rossz néven vegye, hogyha én valamit ilyen tök aranyos, szórakoztatásnak szánok; és direkt azért írom ki, hogy derűt csaljak az emberek arcára; és nehogy valaki rosszul értelmezze. :)
2020. jún. 23. 14:16
7/13 Wadmalac válasza:
Ez tulajdonképpen sima balett, csak a 2050-es várható tengerszinthez optimalizálva.
8/13 anonim válasza:
Szerintem fordított világképű balettáncosok bemutatója, akiknek nem jutott hely a nagyszínpadon, és csak a közeli strand medencéjében tudtak fellépni.
9/13 A kérdező kommentje:
:D :D
2020. jún. 24. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!