Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írtok nekem vicces sms-eket?

Írtok nekem vicces sms-eket?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen végülis, ünnepi is lehet, szerelmes, baráti... (már elolvastam az ilyen kérdéseket itt)
2010. júl. 30. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
szeretlek imádlak, megeszlek kihánylak XD
2010. júl. 30. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Álmaidban melléd bújt egy törpe,

pici farkát a seggedbe döfte.

Felébredtél sajnálod, hogy véget ért az álom,

de ne sajnáld hisz hét törpe van a világon.

Ha anális szexre vágysz, nyomd meg az 1-es gombot.

Ha franciára, a 2-est,

ha a hagyományost választod a 3-ast,

ha az egész programot akarod: HÍVJ ENGEM!

Én egy egy orgazmust okozó sms vagyok

és azért kerültem a telefonodba,

hogy valami jó is történjen ma veled!

:P :)

2010. júl. 30. 19:50
 3/8 A kérdező kommentje:
hih köszi szépen :)))
2010. júl. 30. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
nincs pénz a telómon bocsi:/
2010. júl. 30. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerelem reggel...

Szerelem délben...

Szerelem este...

Szerelem egész nap...

Ezt az átkozott csapot!

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

Amikor meglátod, barna és fekszik. De ha izgatod, feláll ..... de én félnék a barna medvétől!

2010. júl. 31. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Szeretlek, imádlak főleg a mogyorós részed. Amikor leveszem a köntösöd, borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fő részed, kívánom azt az érzést. A fogaim odaérnek hozzá, a nyelvem már érzi. Te is tudod miről beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!

Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegő!

Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétől fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni!

Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...

Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak, akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod

2010. júl. 31. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Írunk, ha megadod a számodat :P
2010. aug. 1. 13:46
 8/8 A kérdező kommentje:
hehe :D idee
2010. aug. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!