Ahelyett h valami hasznosat csinálnál, itt tengeted a napodat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 10:45
1/19 anonim válasza:
ép várom a válaszokat a kérdésemre :S
2/19 anonim válasza:
Igazad van. Megyek is vissza dolgozni :-(
Bocsánat!
3/19 anonim válasza:
igen de mijen hasznost tudnék csinálni???de ugyanezt kérdezhetném tőled is ahelyett h vmi hasznost csinálnal ilyen hülye kérdéseket írogatsz:)
4/19 A kérdező kommentje:
jah hát igen! De most izzééé nem rólam van szó! :D
2010. júl. 30. 10:57
6/19 A kérdező kommentje:
mit főztél? éhes vagyok! :D
2010. júl. 30. 11:04
7/19 anonim válasza:
Jól mondod, kérdező. Csak még erőt kellene vegyek magamon, hogy elmozduljak a gép elől... Add meg a kezdőlökést egy jó szöveggel :)
8/19 anonim válasza:
én csak most benéztem, mert az előbb mostam hajat és nemsoká megyek vásárolni..... ^^
15/L
9/19 anonim válasza:
én meg nemrég keltem fel..s olvasgatom itt a kérdéseket,ha tudok akkor válaszolok is,szeretem ezt az oldalt..jah meg közben facebook-ozok :D :P majd eszek ha jön anyám a melobol xD
egy 16éves csajszi :P
10/19 Geráppááá válasza:
pontosan így van....dehát fáj mindenem és itt jobb szenvedni mint tv előtt=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!