Kibírja a macskám életben?
Figyelt kérdés
Két napja utaztam a Szovjetúnióba, és most jutott eszembe, hogy véletlenül bezártam a macskámat egy szekrénybe, és úgy felejtettem. Szerintetek kibírja élelem és ital nélkül? Kb. 1 hét múlva érek haza.2020. máj. 13. 21:00
1/11 anonim válasza:
Nem. mert a macskák kommunisták.
2/11 anonim válasza:
Szóval 9 napig lesz víz nélkül akkor a szekrényben?
Nem bírja ki, teljesen kizárt.
Mondjuk már Szovjetunió sem létezik, meg véletlenül sem lehet nagyon bezárni... Szóval gondolom, csak vicces akartál lenni.
Megérte e, hogy ezért tíltanak 6 órára?
3/11 anonim válasza:
Fhaszt sem erdekelne sűrgősen intéztetnék valakivel hogy menjen be ha van kulcs stb vagy magam indulnek .....
4/11 anonim válasza:
Trollkodj máshol, és mással! Nem vagy vicces semennyire...
5/11 anonim válasza:
Rohadtul nem humoros egy állat kínhalála. Ásd el magad kérdező a hülye trollkodásoddal együtt. .
7/11 anonim válasza:
Szovjetunió kb. 30 éve megszűnt.
8/11 anonim válasza:
9/11 Wadmalac válasza:
Addig te se egyél, igyál.
Rá fogsz jönni, meddig bírja a maccs.
10/11 anonim válasza:
Nézd, egy macskának kilenc élete van. Tehát pont ki fog múlni mire hazaérsz :)
-Ugye csak viccelsz?-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!