Mondj egy okot amiért elhagytál (? )
:'( pedig én mindent megadtam neked :'(
18 éves,MOST MÁR magányos lány:'(
pedig 1000x mondtam hogy nemszeretem a szomszédokat...
A kutyát annál jobban..
Igen??? Én meg az ágyhoz kötöznélek ki...(6)
De soha nem engedted...:/
Elég annyit tudnom hogy te létezel..:$
Azzal is boldoggá teszel♥
Ott az első percben megszerettelek!:(
Ne hagyd hogy elveszítselek...:'(
A nő olyan, mint a shareware program. Vagy a legjobb funkciói vannak letíltva, vagy korlátozott a használati ideje, vagy állandóan cseszeget, hogy regisztráltasd...
Nem!Én nem ..ismétlem NEM te vagyok hogy összetévesszelek mással...hisz nem is volt más rajtad kívül:(
1x engedted..akkor is kiszolgáltatott helyzetbe voltál..hát és..igen..mindegy..soha nem zavart...működnek a bélgázok..rosszul zár az ,,izmod" !Sebaj,én így szerettelek..
de téged ez hideg hagyott..mindig is..
Megmondtam már....engem ez hidegen hagyott...mert így ismertelek meg...így szerettelek meg...ez a szekszepiled...♥
de te még egy lapáttal rá is segítettél..
Még hogy nem játszottam..éjjel nappal a prince of Persián nyomultunk:O el is felejtetted? Meg a Call of duty-n...
nem emlékszel rá?:Ohm???
és mikor a PS2ön jáccottunk??
mind érted tettem!!MIND!!!!!!!!!!!!!!!
Eeeeeeeeeeeeez félreértééééés:O
Nem rajtad nevettünk:O hanem hogy Sanyi beleült a homokba...azon röhögtünk...Hihi,Sanyi homokos:$xD
nem rajtad nevettünk:O:$:(♥
Én amúgy utána mondtam Sanyinak hogy ésszel beszéljen rólad,mert bele lépek a szájába..:(
de hát higyj amit akarsz:(
Az én voltam(6):P
És azóta is csípi a szemem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!