Csak egy okot mondj amiért regisztráljak Facebook-ra?
Még nem voltam regisztrálva soha, ki mivel érvel mellette illetve ellene?
Aki válaszol meghallgathatja \m/:
http://www.youtube.com/watch?v=RI9sLsaea3o&feature=related
:D :D \m/
Bazzeg mit erőlködsz? Regisztrálsz regisztrál.nem..nem
kit érdekel ba zmeg? >.<
én egy ok miatt vagyok fent: a legtöbb barátom fent van, így általában tudunk egymással kommunikálni chaten, üzenetekben, így kevesebb a telefonszámla.
jah és még egy előnye: látom ha töltenek fel rólam képet. aztán tudok reklamálni ha nem tetszik:D
Én csak azért vagyok még mindig fent, mert:
1; vannak olyan ismerőseim, akikkel csak e-mailben tudom tartani a kapcsolatot. Tudom, azt Facebook nélkül is lehet írni, de nekem így kényelmesebb.
2; itt követni tudom, hogy mi történt a kedvenc zenészeimmel, akik szintén Facebook-oznak. Például Slash vagy Nikki Sixx van, hogy naponta többször is ír az üzenőfalára, én meg kíváncsi vagyok, hogy mi történt velük.
Szimplán ez a két ok tart még mindig a Facebook-on, de ha már ez is kevés lesz, minden gondolkodás nélkül törlöm magam. Ha nincs valami nyomós okod a regisztrálásra, akkor én a helyedben nem lépnék be. De ez csak az én véleményem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!