Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak egy okot mondj amiért...

Csak egy okot mondj amiért regisztráljak Facebook-ra?

Figyelt kérdés

Még nem voltam regisztrálva soha, ki mivel érvel mellette illetve ellene?

Aki válaszol meghallgathatja \m/:

http://www.youtube.com/watch?v=RI9sLsaea3o&feature=related

:D :D \m/

2011. aug. 29. 20:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert jóó!
2011. aug. 29. 20:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Na jó, aki akar írhat több okot vagy mini regényt is. :D
2011. aug. 29. 20:01
 3/14 anonim válasza:
mert zsír a buli többen hánytak xDD
2011. aug. 29. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Bazzeg mit erőlködsz? Regisztrálsz regisztrál.nem..nem

kit érdekel ba zmeg? >.<

2011. aug. 29. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:

én egy ok miatt vagyok fent: a legtöbb barátom fent van, így általában tudunk egymással kommunikálni chaten, üzenetekben, így kevesebb a telefonszámla.

jah és még egy előnye: látom ha töltenek fel rólam képet. aztán tudok reklamálni ha nem tetszik:D

2011. aug. 29. 20:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Na ésszel emberek! :-D Hogy mertek csúnyán beszélni a k*rva életbe? B*sszátok meg itt csak nekem szabad kib*szott csúnyán beszélni!!
2011. aug. 29. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én regisztráltam magam mert mondták haverok amint regisztráltam rámírt egy haverom "lájkoljam" a bejegyzését 15 másodperc múlva nem volt facebookom
2011. aug. 29. 20:06
 8/14 A kérdező kommentje:
sose értettem neki miért lesz jobb ha ott van X lájk a kép vagy akármije alatt :-D ezeket már beszippantotta a face! :D ha nem mehetnének fel 1 napra már elvonási tünetek lennének...remegés, összefossa magát, szeme felakad :O
2011. aug. 29. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért vagyok még mindig fent, mert:

1; vannak olyan ismerőseim, akikkel csak e-mailben tudom tartani a kapcsolatot. Tudom, azt Facebook nélkül is lehet írni, de nekem így kényelmesebb.

2; itt követni tudom, hogy mi történt a kedvenc zenészeimmel, akik szintén Facebook-oznak. Például Slash vagy Nikki Sixx van, hogy naponta többször is ír az üzenőfalára, én meg kíváncsi vagyok, hogy mi történt velük.

Szimplán ez a két ok tart még mindig a Facebook-on, de ha már ez is kevés lesz, minden gondolkodás nélkül törlöm magam. Ha nincs valami nyomós okod a regisztrálásra, akkor én a helyedben nem lépnék be. De ez csak az én véleményem.

15/L

2011. aug. 29. 20:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazat megvallva nyomós okom annyira nincs, csak annyi mint neked, hogy sokak már más közössgéi oldalt nem használnak és törlik magukat így nem lehet velük tartani a kapcsolatot :(
2011. aug. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!