Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtok írni minél több dolgot...

Tudtok írni minél több dolgot amit elhittetek gyerekként?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

- Kicsi gyermekként hittem a télapóban. Hát amikor meg is jelent - anya bérelte fel a beöltözött pasit a közértnél - én szinte rettegtem tőle, mert mindent tudott rólam. (Naná, mert anya elmondta a pasinak, hogy mivel tud "sakkban tartani").

- Aztán szintén kicsiként hittem a "bumbusban", hogy ha rossz leszek, akkor elvisz, mert a rossz gyerekeket elvisz a "bumbus". Ma már tudom, hogy a "bumbusnál" vannak rosszabb emberek, akik valósak, nem kitaláltak, és legendák, mint ő.

- Felnőve rengeteg negatív dolog (és azért persze jó is) történt velem. Mégis - bár néha megremeg ebbéli hitem -, azt gondolom, hogy az emberek (általában) alapjában véve jók. Mindig van legalább egy ember, aki megtart ebben a hitemben.

Már csak azt nem értem, ez miért vicc kategória. Bár, ha valami vicces, szellemes riposztot, beszámolót vártál, akkor bocsi az "off" miatt.

2020. ápr. 26. 21:55
 2/9 anonim válasza:

Hittem abban, hogy bárkivel lehetek őszinte mert megalázás és rosszindulat helyett tanácsokkal segítenek jó úton járni.

Hittem benne, hogy minden ember úgy lát engem ahogy én látom őket.

Hittem a véletlenekben na és persze azz is elhittem, hogy izgalmas lesz felnőttnek lenni és igazán szabad lehetek.

Abban is hittem, hogy olyannak kell lennem amilyennek elvárják és, hogy meg kell kérdeznem másokat is ha akarok valamit, hogy szerintük jó ötlet e. Ha ezeknek csak a fele nem lenne most normális életet élhetnék.

2020. ápr. 26. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt hittem,

- hogy a nőknek úgy lesz gyerekük, hogy elérnek egy bizonyos kort, és ez automatikusan hozza magával azt, hogy terhesek lesznek.

- hogy ha az emberek összefognának, és mindenki minden idejében (szórakozás és haszontalan dolgok végzése helyett is) azon munkálkodna, hogy a világ jobb legyen, akkor ez megvalósulhatna.

- hogy kell lennie valahol egy nagy gyűjtő ’edénynek’, ami felfogja az összes fájdalmat, elszenvedett kínt, amik ebben összeadódva valami értelmes dologgá alakulnak, és nem hullnak értelmetlenül, hiábavalóan a feledésbe.

- hogy csak a gyerekek gonoszak, és ez fokozatosan elmúlik, ahogyan idősebb lesz az ember.

- hogy én nem fogok se megöregedni, se meghalni.

2020. ápr. 27. 03:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Apám főzte az ebédet.
2020. ápr. 27. 07:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azt képzeltem, hogy a tévében az emberek be vannak zárva és mikor nincs adás, bent pihennek.

Meg úgy gondoltam, hogy a felnőttek közösen, együtt titkolnak valamit.

2020. ápr. 27. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem bemesélték a szokásos "a baba szerelemből lesz" dolgot, én meg ovis koromban szerelmes voltam az egyik rajzfilmfigurába... egy jó darabig féltem, mert azt hittem, hogy terhes leszek xD
2020. ápr. 27. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy durva jó lesz felnőttnek lenni.

Nem jött be.

2020. ápr. 27. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy holland sajtból van a hold-
2020. ápr. 27. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én egy kajak-kenu táborban elhittem, hogy az idegenek irányítják a Földet a Bermuda háromszögből amit idomított cápákkal őriznek akik megtámadják a hajókat akik arra mennek...

.. kicsit ciki volt utána amikor másoknak meséltem róla teljes meggyőződésből ők meg csak röhögtek rajtam, hogy milyen hülye vagyok.

2020. ápr. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!