Na szoval holnap komfirmálok és valaki le tudná irni minél elöbb hányféle képpen lehet bünözni és mik azok?
Pfff... Nekunk egy fejezet szolt errol a hittankonyvunkben xD
A het fobunt puskaban delutan a bugyimban talaltam meg doga utan, mert ahogy az atya jott hatrafele bedugtam a gatyamba aztan meg nem talaltam azt a puskam xD
Am googlezz ra, ami fontosabb 10 paranxsolat, 7 fobun, a bocsanatos bunok, a foben jaro bunok meg ilyenek.
Es akkor meg vannak kietelek stb. Stb.
Én nem konfirmáltam.
Nálunk heti 2 hittan volt meg érettségi előtt hittanvizsga - imádtuk.
Amúgy nem olyan nehéz megtalnulni őket. /habár a hittanvizsgám kész vicc volt xD/
Puskázási módszerek: ne terjeszd mert még nem használják sokan és át akarom adni húgomnak, én egyetemen már úgy se használom 1000 oldalból nem tudok kiírni ennyire kevés fontosat...
- fa külsejű ceruzára hatszögletű 2B-s ceruzával nyomtatott betűkkel oldalanként írsz - ha olyan pici az írásod mint az enyém és címszavakban nyomod nagyon sokminednt rá lehet írni
ajánlom a színes Herlitz ceruzákat
- körömre- ez mondjuk lánynak jó akinek ki van festve
- az ujjadon végig- ez mondjuk túl feltűnő lehet bizonyos esetekben
- engedélyezett segédeszközökre: számológép, Biblia, függvénytábla
- vegyél fém tolltartót azt is telefirkálhatod és ha még ilyen graffiti szerűen nyomod fel se tűnik h puska
- iPhone pad alatt lapozni a fotókat
- régi telefonomra is volt h írtam
és egy überprofi ami sítáborban esett ki egy bnőm táskájából - egyetemen is használható:
anyagot kinyomtatod úgy hogy egy lapon kb 4-5 hasáb legyen, hogy elég vékony legyen, aztán a hasábokat egymást követően összecelluxozod mindkét oldalt így egy többméteres szalagot kapsz. Ezután már csak fel kell csavarni mint egy ókori tekercset mindkét végén, rányomni egy befőttesgumit és utána mint a tekercset tudod pörgetni előre hátra és halad mint a magnószalag! iszonyat brutál! egy kézzel is használható, olyan mintha a telefonomon lapoznék és húznék egyet rajta ha belejössz a mozdulatba fenséges segédeszköz... kár h nem merném használni fontos tárgyaknál és nem is tudnám. a tölteléktárgyakat meg hamarabb megtanulom mint h elkészíteném ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!