Volt1xkérdés kérdése:
Minden fiú utállja a Mikulást?
Figyelt kérdés
én régen szerettem meg minden tiszta rendes volt hozott ajándékot még ha rossz is voltam. Mostanában meg mindig keresztbetesz régen vártam és csak télen jött meg hóba most meg jön nyáron esőbe és csak a lányok látják miért van ez a 18 éves fiúk nem láthatják?2010. júl. 27. 17:46
1/12 anonim válasza:
JAh, énis utálom, mert a csajoknak minden hónapban megjön a p*nájuk között...A kis perverz Mikike.
2/12 A kérdező kommentje:
én azthittem eddig h az északi sarkról jön mindig is szerettem volna eljutni az északi sarkra
2010. júl. 27. 17:59
3/12 anonim válasza:
hát én lány vagyok, de mégis utálom a Mikulást.
ez a sok látogatás... kezdem unni...
4/12 A kérdező kommentje:
hozzád jár? akkor azért nem jön hozzám biztos sok cukrot hoz neked
2010. júl. 27. 18:06
5/12 anonim válasza:
hát cukrot azt nem hoz... biztos haragszik...
8/12 anonim válasza:
nekem elegem van a látogatásaiból, inkább virgácsot kapnék.....XD elég lenne ha minden évben egyszer jönne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!