Oltel mar valaha csoki Mikulast?
Figyelt kérdés
:))2009. máj. 18. 22:52
2/25 anonim válasza:
Nem. Én csak kertitörpét öltem. Kilőttem a bal szemét, oszt' elborult.
3/25 anonim válasza:
Gyerekkoromban az elfogyasztása előtt rituális gyilkosság áldozata lett mind.
Ma is az lenne, de már nem kapok senkitől...
4/25 anonim válasza:
én 12 éves vagyok és batyám vett játékpuskát ami ilyen sárga golyókat lő ki és mivel általában kakaós tejfigurákat kapunk ezért gólyót repítettünk a mikulásokba:D és még csoki nyuszit is gyilkoltam!:D most húsvétkor mérges voltam szüleimre ezért vefetettem a nyuszit a földre és bevertem a fejét:D mondanom sem kell hogy milyen kicsi darabokra tört:D
5/25 anonim válasza:
Hogyne! De nem ám akárhogy. Módszeresen a fejénél kezdem, vagy ha jobban kínozni akarom, akkor először a talpát rágom le. De olyan is volt, hogy a hasából haraptam ki egy darabkát.
7/25 anonim válasza:
aha gyerekkoromban,nem is egyet :D ma már a kisfiam gyilkolja őket,húsvétkor egy szegény csokinyulat derékba tört :D
9/25 anonim válasza:
A világ legjobb dolga csokimikit bestiálisan megcsonkítani:D
Lehet a fenekébe lyukat harapni, és kirázni a smartiest, vagy esetleg csokirudat nyomni bele XD
10/25 anonim válasza:
leharapom a fejét,ha mérges vagyok. Elég üres feje van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!